Prijava

Као велики љубитељ америчког фудбала, пробаћу да објасним Дотеру зашто Амери зову ту игру исто као фудбал, овај што ми гледамо. "Foot" у називу се не односи на стопало као део тела, већ на лопту која је дужине једног фита.

Молим да ово не прихватите као спем, пошто имам и једно питање.

Ово "дефиниције које су ми се допале" и "деф. које ми се нису допале", јел исто што и оно на профолу што имамо? Мислим, мени се тако чини...

Још једно питање. Вероватно је одговарано но њега, а ја сам лењо дупе да јурим, па бих вас замолио збох моје искрености да ми изађете у сусрет.
Видим доста гована од дефиниција и тако то, па ме интересује опција "за брисање". Има ли сврхе да кликћем бесомучно по тој опцији или да људски дам линк на оној другој теми?

@ Doter

Meni lično to baš koristi. Iskreno, više bih voleo da neki malo stariji autori više koriste to dugme. Samo cepaj.

Postoji li neka mogućnost da se provjeri jel' defka napisana prije postavljanja grupe na fejsu? To je jedna od definicija dana, a ja to ne znam pošto nisam na fejsu! http://vukajlija.com/moze-jedna-rakija-pre-piva-dok-se-kafa-ne-skuva/171816, to je va a ja sam imao sličnu ideju pa zato pitam!

I imam još jedno pitanje vezano uz ovo gore: ako imam nešto drugačiji naslov, ali je smisao defke isti jel' se to smatra plagijatom?

Za ovo prvo, ne verujem da može da se proveri.
A što se drugog tiče, uglavnom se smatra plagijatom, ako je sadržina ista ili slična, bez obzira na naslov.

Zašto neko od moderatora ne odvoji malo vremena i pročešlja one postere koje smo predložili za brisanje? Već dugo stoje na onoj temi.

Ja mislim da prvo mora da se zaustavi kačenje postera,bar na jedan dan.Nema smisla da ljudi i dalje kače postere,dok se oni ne obrišu.

ajde malo pojasje kako ide ono kad oces da citiras neciji post? ono u zatamnjeno ne znam bas da objasnim da valja.....

Napišeš CITAT, citiraš i na kraju CITAT ali obrnutim redosledom slova. :)

Šta označavaju plava, ljubičasta i zelena boja na sličici koja se nalazi na profilu?

Grafikon aktivnosti:
na forumu - plava,
u pisanju definicija - ljubičasta,
u komentarima - zelena.

Jesi sigurna da je za forum zelena? Kad sam se registrovala na forumu nisam ništa pisala.
A inače, hvala na informaciji. :)

Obrnuto, plava, evo izmenih. ^^

Tek sad mi ništa nije jasno.. :)

mali prst / Black Hole
Ko god od vas dvojice da mi je obrisao definciju, da li bi mogao po isteku 24 sata od vremena kad je napisana da je vrati, jer mi je stalo da je imam u mojim definicijama. Tada je ne mora niko videti, a meni je draga i hoću da je ponekad prelistam.

Svakojako đubre ne obrišete, pa ne morate baš ni ovo...

Huh, toliko ti je stalo? Nema frke. Vraćam odma, ne mora ništa da ističe.

Hvala.
Pa stalo mi je jer se dosta često zezam na ovu temu i smešno mi je kako me ljudi, naročito oni malo konzervativniji, shvataju bukvalno. I zbog svih tih predrasuda koje vladaju o nama, što dobrim delom nije tačno. Jeste da sada demantujem sebe o ovome što sam pisao, ali volim taj sarkazam i baš zato samo tako i pisao.
To je sve.