Prijava

I još nešto, gde je moj prvi poster koji sam napravio?
Zove se "Nije sve tako crno kao što izgleda"...

MOram da se umešam ovde.

Zašto svaki autor kada zatraži vraćanje svoje definicije mora da se posere po drugim autorima i navede da se svakakvo đubre nalazi na sajtu. Gledajte u svoj tanjir. Nemojte tako razmaženo da pristupate. Deluje po malo detinjasto....

to je to, samo apel.

Korleone, valjda svaki autor želi da napomene kako ima dojajnije definicije od ostalih, koji imaju đubre, a đubre nam uvek nekako promakne, jebemliga.

Ajnštajne, bila neka akcija uništavanja postera redom, pa je verovatno taj tvoj nastradao u toj akciji. Ako ti fali samo taj jedan, smatraj da si car postera.

Ja stvarno ne znam da li pročitate sve definicije, ali promakne vam dosta plagijata, bar plagijata u mojim očima, malo modifikovanih starih fazona.

Gledaj ovako Korleone. 15 dana pre nego što sam napravio akaunt sam prvi put kliknuo na vukajlija.com. E, tada je reeeetkost bila nekvalitetna definicija. Tako sam lepo imao običaj da kliknem na "definicije" i zaređam pa pročitam sve za taj dan - i nije me mrzelo. Jeste da se isto tako manje pisalo, ali niko nije mlatio besmislice i svaka definicija je imala svoju određenu čar. Sad kad je mnogo više članova prisutno, umesto da ograničite pisanje definicija na 2 dnevno (čime bi naravno uništili autore sa nepresušnom inspiracijom, ali i 2 im je sasvim dovoljno) vi morate da preturate po svakakvom "đubretu" kako sam ga nazvao i da nikad ne znate da li je nešto plagijat ili ne. Nisam hteo nikoga da vređam, daleko od toga.

Black - taj jedan mi je i najbolji koji sam napravio, nemoguće da je baš taj stradao, a ovi ostali nisu...

Da ne citiram Jelenu Tihog Ubicu, jer ima dosta napisano, koga zanima neka pročita na ovj temi o čemu pričam...

http://vukajlija.com/forum/teme/7860

S sad,
kao prvo, vidim da nisi u stanju ni ime da mi prepišeš kako treba, ali ok, ako si nesposoban za toliko, zovi me kako god hoćeš...
Drugo, odakle ti ideja da ja hoću da budem moderator!? Sajt već ima dovoljan broj modova, i električar, church pub, ja i još par drugih autora samo pokušavamo da doprinesemo sajtu. (Ukoliko misliš na prijavljivanje postera)
Treće, taj predlog za postere sam stavio na onoj temi iz tamo navedenih razloga.
Većina mojih postera su moji radovi (u fotošopu, moje fotografije...) i želeo bih da se zna odakle su.
Četvrto, slažem se sa:

Др Јанковић
pre 4 sata
ЈТУ- Исправи ме ако грешим али... Добрим делом си у праву,али све ми се некако чини да управо ТИ типујеш да будеш мод.

Toliko od mene. Ne želim da se ovo protumači kao spam, ali samo sam hteo da se ovo razjasni...

JTU i Stefan Kostić bi trebalo da budu banovani zbog spema bitnih tema, al ajd sad... Samo bez rasprave više.

http://vukajlija.com/seks-i-grad/179982

Šta sam hteo da kažem?

Tri stvari.

1. da napravim paralelu između one naše, domaće serije u kojoj opisuju život u seljačkoj srbiji i ovog američkog njesra u kojoj šatro opisuju život u urbanoj ameriki. ova naša je bar realnija i duhovitija u nekim segmentima.
2. da dam svoje mišljenje o seriji. glupost o četiri nikakve babe koje traže gospodina savršenog, koga ničim nisu zaslužile. sve četiri da se skupe ne mogu da prismrde prosečnoj srpkinji, a o malo kvalitetnijoj ribi da ne pričamo. nemaju nikakvih kvaliteta čime bi potkrepili svoje kriterijume, ni u fizičkom ni u duhovnom smislu. možda je pogrešno misljenje, ne kažem, ali je moje.
3. da kažem svoje mišljenje o ovima što definiču seriju, pa i meni: mentalna masturbacija nad seksualnim aktivnostima gerantološkog odeljenja ludara poznate kao njujork.

sve, sve ali nema smisla da je neko obriše uz napomenu "nema smisla".

Mogao sam da je obrišem i kao "nije definicija" i kao "nekvalitetno". Ako te to zadovoljava, mogu da ti vratim, pa izaberi razlog pod kojim da je pošaljem na groblje.

Inače, lična mišljenja treba izbegavati u definisanju, za lična mišljenja postoji forum.

Blek opet? :)))

uglavnom su definicije lična mišljenja, ili lična razmišljanja, ukoliko su originalne, ukoliko nisu plagijati. :) pun sajt ličnih mišljenja.

ne smatram da nije definicija, ili da je nekvalitetno, kako god.

a i duhovito je, i originalno, nisam prepisao, sam sam smislio. možda da je vratiš, samo, bez brisanja? :))

kako god hoćeš, ali već sam počeo da tripujem da imaš nešto protiv mene. :)))

Daleko od toga da imam nešto protiv tebe. Imam mnogo toga da ti zamerim kad recimo spemuješ u komentarima, tako da pripazi ubuduće na to. I moram da te pohvalim što umeš da postaviš pitanje a da u njemu nema psovanja mrtve majke i tako toga ( došlo vreme da nagrađujemo ljude zbog normalnog ponašanja ), kao i što moderatorske odluke prihvataš sa filosofskim mirom, tako da je to kul. Il si nečiji dupli, pa te boli kurac. :) U svakom slučaju, šta god da je, nema veze.

dupli, dupli. :)) nije zabranjeno. :))

a da je ipak vratiš? :)))

zezam se, sve kul. a ono, ipak, mogao bi, a? :))

Blek, bez da me krivo shvatiš, ali da li je neko vama psovao nekad mrtvu majku? (osim Dankana i Care, koji su psovali, al se ne sećam da su mrtve majke pominjali), mislim i vi imate posla sa svakakvim budalama, ali opasno umete da okrenete vodu na svoju vodenicu.

Nek mi neko odgovori na to pitanje (a da ne koristi neke fraze tipa: Mi moderatori smo isti ko svi ostali članovi)...

vlajko, hiperbola, jebemumiša. :)

Ne, stvrano, često se desi da neko uleće sa stavom "Alo, pederi, napušite mi se stojka..." i slično. Ja uglavnom to obrišem, često i ne banujem takvog lika ( on je ionako sam sebi najveća kazna ), o vulgarnostima preko pvt-a da i ne pričam...

Iskreno, meni lično ne smeta da mi neko psuje bilo koga i da mi kaže bilo šta, jednostavno me ne dotiče, samo kažem da nije lepo da se čita takav sadržaj, mislim da je ovaj sajt ipak iznad toga.

vlajko, hiperbola, jebemumiša. :)

ma znam da je hiperbola, nego me kopka, evo na primer zadnjih nekoliko dana samo spominjete to psovanje i iščuđavate se (moram u množini jbg :)) kako neko ume da postavi "normalno" pitanje, plus se javljaju i neka uputstva za korišćenje moderatora, i da se nadovežem na ovo:

mislim da je ovaj sajt ipak iznad toga.

upravo tako, ali sa sve tim uputsvima, psovanjima i iščuđavanjima ima neko sa strane da pomisli da smo svi ovde nenormalno ludi.

a to što ima svakakvih likova bez kulture (ovo gore što si naveo), slažem se da im je ovo:

( on je ionako sam sebi najveća kazna)

najveća kazna...

Blek

ne bih da spemujem stvarno, ali živo me zanima koliko je ona definicija imala omiljenih? neću moći da spavam ako mi ne kažeš, ima da smorim sve, celu noć. :))

Na kurcu me nosaš, eto toliko. ;)

e hvala, neću. :))

Zato sto steti pozitivnoj atmosferi na sajtu. Ne zelimo praksu potkazivanja kakva je postojala u starom Rimu. Prijavite nam postere za brisanje, definicije ili ako dozivite uvredu od nekoga. Ovo je lose.

Da li modovi mogu da vide tudje privatne poruke?