Prijava

Jedan admin navede jedan razlog, pa se onda javi drugi admin sa drugim kontradiktornim razlogom... Uglavnom, sada tapkam u mjestu dok ne smislim opet neku dobru definiciju na kojoj ćemo se moći dopisivati.. Moja ti ;)

Ne mogu da vjerujem da mi je definicija obrisana jer je neki retard koji valjda zivi na fejsu rekao da je defka plagijat sa fejsa.

http://vukajlija.com/ja-sam-svom-sinu-isto-uzela/194041#comment_492281
Pa ljudi, zar je plagijat nešto što se pominje u 2 definice? Svaka definicija u kojoj ima pomen đeda ili babe, ili nešto slično, treba da bude plagijat? Primjer je glavni u ovoj definiciji.. Zato je i dobila toliko pluseva.. I drugačija je fora skroz..

Molim objašnjenje, akobogda i uskrsnuće: http://vukajlija.com/slegn/194451

Ja brisao redom, pa slučajno kliknuh. Vratio.

obrisana definicaja pod nazivom "telefon"

I mene zanima zasto mi je obrisan poster pod nazivom Muska ironija

najbolje ocjenjena definicija obrisana pod izgovorom nekvalitetna

deljenja informacija o obrisanim posetrima u narednih fljoks dana neće biti. što se definicija tiče, moraćete se zadovoljiti kratkim odgovorom na groblju.

otključ će pasti, knjeržoxog dana meseca vađljua. hvala na razumevanju.

odgovor na eventualne nejasnoće potražite ovde

Откако је тема закључана, инбокс ми се удвостручио.
Тако да, Сурови, или нека буде откључана, или преузми на себе дужност да те смарају на ПВТ. ИСто важи и за ону другу тему.

I meni. :(
Sve prituzbe, optuzbe idimidodjimi, na pvt ovom moderatoru:
http://vukajlija.com/recnik/autori/82

Cekaj, polako bre, celte, to je surovo. A zna se ko je ovde Surovi. Mojne mu krades identitet.

molim vas da mi kayete sta je sa posterom KAD MOZE BANE MOGU I JA

na slici je bio katanac

ljudi stvarno niste korektni pored vuke poseceujem jos par kavlitetnijih i ozbiljnih foruma sa vecim brojem clanova i postova pa se moderatori trude da pored nekog brisanja i sl. stvari izadju ljudima u susret bar u privatnoj poruci, a ovde posle zahteva za bilo kakav vid komunikacije sa jednim od vas treba otici u crkvu pomoliti se da bi se neko obratio..
Gde je i ko je head admin koji vas postavio i bas me cudi kako NE reaguje posto malo malo se neko zali na vas RAD....
Stvarno jadno...

PS video sam gore da je covek napisao da se neke stvari oko postera nece pisati, a i nisam ni sa jednim od vas na prs u bulju niti zelim da vam saljem pp..

Za ovo što ti tražiš ni crkva ti ne može pomoći.

Jedino mod koji ga je izbrisao može da ti kaže, ako se seća. Jer se dnevno izbriše gomila svakakvih fekalija od postera pa se desi i poneka kolateralna šteta. Jbg.

A i evo ti nekog odgovora ovde oba posta pročitaj.

Pozdrav, i hrabro.

pajkoNP: malo si se pogubio. ovaj sajt nije FORUM. ovaj forum na kome si trenutno samo je jedan relativno nebitan deo sajta i moderatori nisu modratori foruma, već prvenstveno moderatori definicija, forum mu dođe onako usput.

zbog toga ni termin moderator nije uporediv ovde i na nekom kvalitetnijem, ozbiljnijem i aktivnijem forumu :)

mislim da se dobro razumemo mod ovde ili bilo gde je u sustini isto ako neko nesto zahteva to bi trebalo da uradite naravno zato ste modovi ...potencirao sam na hed-a zato sto je trebao da pored onoga ok lik pogleda pristupacnost i odnos sa ljudima a ne da se vas odgovor ceka po par sati ili da npr jana otvori onakav topic ili da se meni napise kolet. steta nekvalitetno itd ..

Пајко - ми смо модови добровољно, имамо приватан живот, одмарамо се, зезамо се, пишемо и оцењујемо дефиниције исто као ви остали.
Деси се да не приметимо (у секунди) сваки пут када неко од вас нешто пита, те за одговор МОРАТЕ сачекати неко време.
Полако, овде те нико не јури, само лагано...

Ma vratite mi definiciju zamolio bih vas. stiso pivo ko bolesnik pomorandzu.