Prijava

Nijednu karakterističnu scenu, ništa

ja bih ti predložio da prestaneš komentarisati filmove nakon ove izjave, ozb :)

Ne smatram ga ni ja nekim klasikom ne znam koliko, ali je u top3 filmova s tematikom pakla droge.

Nisi gledao dovoljno filmova s tematikom pakla droge, lol. Ja sam ti naveo tri bolja. A ima ih još koliko voliš.

Suštinski, ne može stresno da bude to što liku otpada ruka samo po sebi, i to što riba puši kurac za krek, to se može videti u milijardu filmova, mogu se videti i brutalnije scene. Problem je u razvoju likova, tj. u tome što su postavljeni tako da te boli kurac za njih, i što je fokus na gudrovini, a ne na ljudima. Bukvalno, film je kao klipovi i fotke koje pokazuju klincima u osmom razredu u sklopu raznih sranje akcija tipa "reci ne drogi, reci da sportu" i tako dalje. Mojne si nežnih očiju brt, u filmu je bilo i mnogo gadnijih stvar. Psihološki efekat je kurčina.

EDIT: ACAKG -
I nisam rekao da nije za osam, nego da ga debelo precenjuju ljudi koji drkaju na njega. Realno jeste sedmica-osmica.

šta misliš o filmu enter the void, šta je po tebi moglo da se bolje uradi tamo? navedi mi 4 scene koje bi ti uradio drugačije i koje bi tom filmu podigle ocjenu za 2.

šta misliš o filmu enter the void, šta je po tebi moglo da se bolje uradi tamo?

Da se odustane od snimanja filma.

haha pa tako nešto sam i mislio, vidimo se u Kanu autore

Kakav je ovaj ruski film Viking? Valjda najskuplji film ikad ruske kinematografije.
Nije neka ocjena na IMDB-u, ali gledam neki hvale, neki kude, pa reko da nije neko odavde pogledao? Lijep pozdrav

http://www.imdb.com/title/tt5157456/

gledo u bioskopu, prva scena mi je bila okej, ostatak filma sam se smarao jer je razvoj priče dosadan

ja bih ti preporučio da pogledaš prvu scenu i da se vratiš kući, malo vukajlija, malo neki dokumentarci, možda i neki viski da popiješ kasnije

MAKARONAC GLODJE KURAC

Skinuo sam ga sa torenta, izašao je dobar snimak :D

Važi, sad ću da pogledam tu prvu scenu haha

ŠA SAM TI NAŽAL UČINIL ARMIN DA ME TUJ KUDIŠ I PLJUJEŠ PRED NIKE SVIMA? :///

Haha pa ovde vise prsti nego na temi evolucija ili kk partizan i crvena zvezda..

come and see brutalan, nijedna scena u kojoj se ne oseti koliki je zapravo rat kanal, u snimanju scene s mitraljezom kad mu prolecu zapaljivi meci iznad glave koriscena bojeva municija lol

Nisam dugo vremena gledao nikakve filmove pa sam odgledao u dva dana tri komada. Scoop, spread i snabba cash. Scoop jedan od losijih vudija, znas na pola sta ce se desiti, ali nije baceno vreme. Zahvaljujem alenu sto se potrudio da nam omoguci da gledamo taj film. Spread-nisu likovi nesto produbljeni ali ni jednog trenutka nisam imao osecaj da gledam nesto teatralno ili da bi bilo prirodnije da se nesto desi drugacije. Ocena 6.
E sad onaj koji mi je bio najinteresantniji, laka lova, nisam mogao da odlucim koliko je dobar. Nadam se da je neko gledao. Podseca na recimo 21 gram i sl filmove koji prikazuju zivote tri osobe upletene u isti problem. Veci deo filma sam imao utisak da nisam nista bolje gledao u zivotu, ali to je verovatno bilo zbog moje povodljivosti, ne secam se ali sigurno sam citao ili razmisljao o necemu slicnom i onda paf, pade snabba cash i ja ostadoh bespomocan da uradim bilo sta. Sada, posle par dana, nije mi nesto narocito ostao urezan u pamcenje, film je adaptacija neke knjige koju sam zainteresovan da procitam i radjen je 2010, ali mnogo je siri od 21 grama. Da me neko pita da nadjem bilo sta lose ne bih mogao da kazem. Likovi, rasplet, sve je savrseno. Moram da napomenem da ja na film uopste nisam gledao kao gangsterski, vise sam se udubio u pricu tih likova, neverovatno koliko je stalo u 2h. Od mene ima meta skor, 7,5.

Tzuntze ti hahaha

izgovara se coci.zenama se tepa coka a muski rod je coci

Snowden - ok film, uglavnom je u saglasju sa knjigom Glena Grinvalda i uopšte sa svim tim događanjima. Poradili su na dramatizaciji da sve ne bi bilo previše suvoparno.

Stranger than fiction zanimljiv film, neko je pomenuo da podseća na Kaufmanove filmove i jeste, doduše razumljiviji je. Meni je najviše nekako bio u fazonu Biti Džon Malkovič od početka.