Prijava

Da, nije loš taj Into the wild.
Ja sam Lukšo skoro gledao jedan takav film, 2 brata otišla u u šumetinu da snimaju životinje i to, da se druže i zajebavaju. Sve bilo preljepo. Onda se jebiga počela pojavljivati neka cura mokra, jedan se zaljubio u nju, posle se ispostavilo da je ona u stvari mrtva, bilo puno neke dreke, slomljenih udova i krvi. Al ti gledaj do pola.

De, Džonovane, nemoj spojlovati

joj oprosti, stvarno mi nije bila namjera...

jel doctor who iz 2005 rimejk onog starog il su nove epizode ili sta

Doktor Hu je ongoing, sve su nove epizode.

savrsen je serijal, ali nije za svakoga, retko ko razume tu genijalnost

jesam li spominjo da sam gledo egzodusa, ramzes mozes i ti fazoni, nako reklo bi se da je ovaj put ocena na imdbu rejalna.

TNMT 2014
http://i.imgur.com/H9y3NCR.png

Verovatno najbolja ekranizacija pustolovine četiri adolescentska mutanta. U ulozi Ejpril je Megan Foks, čime ova verzija pokriva i nešto stariji segment publike.
Alert: nastavak može sadržati spojlere!
U središtu zapleta je megalomanski plan Šredera i industrijalca Saksa, u koji biva uvučena i Ejpril O'Nil, što je dovodi do dramatičnih saznanja o očevoj sudbini.
Scenario je solidan, ali ipak na mahove nekonzistentan i neubedljiv. Najviše mi je zasmetalo to što je Splinter navodno sam naučio drevne veštine ninđicua iz brošure pronađene u kanalizaciji (!), te majstoriju lagano preneo na kornjače.

Same kornjače su uverljivo urađene, sa razrađenim ličnostima i sijaset simpatičnih pošalica, efekti vrlo moderni, Šreder veoma dobro opremljen, kako bi mladi rekli "prenabudžen".
Velika preporuka za ljubitelje franšize.

Jebse, Konte, sad moram skinuti a mislio sam da preskočim.

ja kad gledam kornjače a ne čuje se glas nikole simića nije toto

Jebse, Konte, sad moram skinuti a mislio sam da preskočim.

Juče mi baš kolega kaže da je bukvalno plakao što je to gledao. Bolje uzmi novu seriju. Retko zanimljiva stvar, a i humor odličan.
http://www.imdb.com/title/tt1877889/

Hvala, Smo....Džek Harperu xd Skinuću ovo tvoje ipak. Ako imaš još nekih kvalitetnih crtanih, dobra animacija i priča da je, ljubazno mi pošalji. Sinsirli jourz, Spomenko.

Strava! Imaš na ovom kanalu sve epizode, i mnoge druge stvari. Za sada dve sezone, treća se radi.
http://www.watchcartoononline.com/teenage-mutant-ninja-turtles-2012-episode-1-rise-of-the-turtles-part-1-and-part-2

Trenutno što mi pada na pamet sa lepom animacijom (i dirljivom pričom) je Steven Universe, likovi su skroooooz realni i drugačiji od tipičnih ekranizovanih američkih strip junaka (tata tog dečaka je neki proćelavi hipster duge kose koji svira gitaru i vozi kamp prikolicu), mada treba malo vremena da odmakne priča, a kornjače su ti stvarno dobra zabava, imaju sve što se od njih i očekuje, dobra akcija, dobri mutanti i zanimljiv Njujork, malo su boje bledunjave, to sam primetila kod svih tih novih CGI crtanih.

Zanimljiv kanal je Cartoon Hangover na You Tube, pre svega zato što su nezavisni studio koji se oslanja na donacije, a jako lepo rade, ima zanimljivih serijala tamo, mada ne znam koliko ti voliš tripozne stvari, i.... Sada bi trebalo da prestanem da pričam jer verovatno smaram. Uživaj!

I ja bi da kazem Luxu da slobodno moze da preskoci novke Krnjace, nece izgubiti mnogo...

Има л' ко титл ил' зна гдје се може наћи за The Hobbit Unexpected Journey Extended?

Šta će ti titl za to i šta će ti to?

Нашао сам. 'оћу да погледам мало, па ми треба. Зна ли неко како да замијеним врљава ћирилична слова у латиничном преводу која су убачена умјесно ć, č, š?

Ovaj deo se trebao oficijelno zvati
The unexpectedly extended journey

Elem, uzmi te titlove, pa otvori u Notepadu i sačuvaj sa opcijom "Unicode" umesto ANSI, pa vidi

Урадим ја тако али не могу да сачувам као .srt фајл, па не могу да убацим у гом плејеру.
ЕДИТ: Ријешио сам. Хвала на приједлогу.

gone girl preljubazno objasnjava,sve do kraja...kraj je bas onako ajde samo da bude neki kraj lolo