Prijava

Е хладан кромпир, преко чега си снимао оне твоје радове, како их пребациш у мп3? Хоћу нешто да снимим, а од опреме имам једино појачало.

@kornelije
bas si razmazen
imas samo pojacalo,a
pa hladan krompir ima samo nokte pa je uspeo da izda album jebeni

http://u.vukajlija.com/forum/teme/21264-kupujem-prodajem-menjam?strana=27#post_2892251
Ako imate bilo kakvu ispravnu gitaru koju ne koristite ili koja je za noobare, da se đoramo.

Prodaje drug procesor za gitaru, odlično očuvan, malo korišćen, kupljen nov, ispratite, pogledajte.

https://www.kupujemprodajem.com/Digitech-Rp1000-14839562-oglas.htm?filter_id=

Први спот, склепам од неких бесплатних видео снимака: https://www.youtube.com/watch?v=IU8QPUK6Z6Q

Пошто већ дуже времена од неких својих јеврејштина скупљам кеш, а толико исто планирам да узмем гитару и неко појачало, има ли неко искуства са:

http://www.mitrosmusic.com/proizvod/10280-Squier-By-Fender-Bullet-Strat-w--Tremolo--Rosewood-Fretboard-Black/

Пауне, гитара је одлична за почетнике. Мало бољи је Сквајер Афинити, али само мало, доста је далеко ипак од Стратокастера. Имаш наравно и скупље моделе Сквајера, али ја сам поборник тога да је боље да додаш још 100-150 евра за Стратокастер него за најбољи Сквајер који може да кошта и преко 300 евра. То говорим за гитаре које се продају у Србији.

Ова гитара је добро за тамбурање (народњаци и лаганије ствари), али не и за неке рокерске вратоломије и ефекте јер при јачем бендингу или превеликом коришћењу тремоло ручице, гитара одмах испада из штима.

Сквајер брзо испада из штима, Булит још брже јер имају лошу кобилицу јер се ти модели, који се продају код нас, праве у Кини. Е, сад Сквајер и некако, али Булит је лошији што се тога тиче.

Друго, код Булита не можеш да користиш "десетке", већ тање жице, јер је врат склон кривљењу. Ни Сквајер није предвиђен за "десетке", али опет се врат спорије криви него код Булита.

Метални маркери који одвајају прагове, се релативно брзо деформишу од притиска жица и онда временом не можеш да добијеш пун тон, већ ти гитара одзвања превише на неким позицијама. Ту онда не може ништа да се поправи, једино можеш да купиш нову (квалитетнију) гитару.

Потом џек уме да зеза (фабричка грешка као и код кобилице) па може да се деси да не можеш да имаш звук уопште, тј. да кад укључиш овердрајв на појачалу да имаш само обичан звук, а кад га искључиш да ти гитара делује као да је искључена. То се често дешава код Булита и Сквајера.

Гитара је добра за кућне свирке, за свирке по мањим журкама, али не и за нешто озбиљније. Ако ти није хитно, скупи још 70-80 евра па купи Сквајер Стратокастер (или Телекастер) Афинити.
Овако нешто:
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/14821-Squier-By-Fender-Affinity-Stratocaster-HSS--Rosewood-Fretboard--Montego-Black-Metallic/
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/14823-Squier-By-Fender-Affinity-Telecaster-Maple-Fretboard--Butterscotch-Blonde/

Опет ни то нису превише квалитетне гитаре, али дуже трају од Булита.

ako se rešiš da daš preko 200€ uzmi ovu:
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/9948-Yamaha-Pacifica112J-Old-Violin-Sunburst/

imam je, i mislim da je odlična početnička, pa čak i ozbiljnija gitara. ove stvari što pominje fender, ispadanje iz štima i da ne može deblje žice, nećeš imati nikakvih problema sa tim.

ako hoćeš da vežbaš, mislim da je dobar odnos cena-kvalitet. dugo sam se mlatio dok nisam ovo uzeo ja.

ako hoćeš dobar zvuk, uloži u dobro pojačalo, džaba ti najbolja gitara ako pojačalo nema lep zvuk.

ti afiniti telekasteri za 20 soma dinara rade ko zmajevi, pratim već dva meseca po oglasima, ako uleti za nekih 120-150 evra, da uzmem, iznenađujuće često ih kupuju ljudi koji već imaju dve-tri pristojne(pa i vrhunske) gitare na gajbi, za strata ne znam

polovne pacifike su, po pedeseti put na ovoj temi, a i na svakoj temi vezanoj za gitare na balkanu, najbolja i najprilagodljivija opcija za prvu gitaru, mojne ste židovi, ako nemate 150 evra da date, nemojte ništa ni da kupujete

Boj ne bije svijetlo oružje,no boj bije srce u junaka.

Управо то, ако немате пара да купите бар са друге стране листе на сајту Митроса кад се послаже по ценама, ни немојте. Ако можеш да скупиш 100 евра, можеш и 150 или 200, ионако не журиш да свираш професионално. Ако ти се жури да учиш или тамбураш, позајми од неког ко не свира него му скупља прашину.

Preporuke za procesor?
Iam pojacalo od 10 vati, hteo bih ljudskiji zvuk.

Axe-FX 2 ili TC Electronic G-System

budimo realni
Digitech rp70 valja li kurcu?

Дајте неку квалитетну акустару до 150 јура. Ваља ли фендер цд-60, искуство неко ? Пошто видим да је хвале доста по интернетима.