Prijava

Мени омиљени
http://images1.fanpop.com/images/photos/2400000/Del-Piero-alessandro-del-piero-2455174-796-1048.jpg
Пар насумично великана
Батустута,
Чилаверт
Игита
Рожерио Сени
Жорж Веа
Зидан
Платини
Шмајхел
Ромарио
Герд Милер
Фиго
Јохан Кројф
Бекенбауер
Рожер Мила
Алваро Рекоба
Малдини
ЏОРЏ БЕСТ
Оливер Кан
Роберто Бађо
Луис Назарио де Лима Роналдо
Матеус

од наших Дејан Савићевић

Овај мали Нејмар је луд играч. Ми ћемо се једног дана курчити како смо живели у време Месија. Он је без сумње већ жива легенда. Роналдо је такође велики играч, ма шта људи причали. Да не живи у времну Месија ко зна шта би од њега било.
Да поменем и Асима Ферхатовића, кажу да је кидао човек.

Mesi nikad nece moci dostici velicinu onog starog Ronalda ili Zidana jer u reprezentativnim utakmicama malo pokazuje(nema Inieste ili Čavija). 2010 ne znam zbog cega ja Mesi proglasen najboljim igracem jer su to zasluzili Iniesta ili Čavi(svojim igrama su pomogli Španiji da osvoji svjetsko prventsvo) ili Snajder dosao je do finala svjetskog prvenstva i osvojio sa Interom ligu sampiona.

Majkl Oven u osamnaestoj.

Perica Ognjenovic i Nikola Ignjatijevic.

Iniesta. Smiren, tehnicki savrsen, uvek ima vise od 1 resenja dok ima loptu. Odlican dribling, precizan pas, u kombinaciji sa Xavijem jos opasniji.

Iniesta. Smiren, tehnicki savrsen, uvek ima vise od 1 resenja dok ima loptu. Odlican dribling, precizan pas, u kombinaciji sa Xavijem jos opasniji.

Тема је најбољи фудбалер икада. Иниеста је далеееко од тога.

Da li je najbolji ne znam, ali moj omiljeni je svakako Ronaldo. Znao je da se nađe u pravo vreme na pravom mestu, što je možda najvažnije za jednog napadača, a uz to je i imao očaravajuću tehniku.

Деда и матори кажу Пеле, већина људи исто каже Пеле, ја га нисам гледао, али пошто је са 17 година био један од најбољих играча на свету, ја бих исто рекао Пеле....
Од ових што сам гледао, Роналдињо, Роналдо (зуба, наравно) и Зидан....
Меси и Кристијано би били го курац пре 10-15 година. Воздигне ми се коса кад чујем неког клинца да прича да су они најбољи икада. Конкуренција данас је бедна у поређењу само са деценијом раније.

JEDAN JE SAVO MILOŠEVIĆ!

JEDAN JE PEĐA MIJATOVIĆ!

РОНАЛДИЊО! КОЛИКО ПУТА ТРЕБА ДА НАПИШЕМ??!?!!?

Пфффф...Саша Илић.

MARADONA!

Marne lajnu pa da gol. Pa opet lajna pa naguzi meleskinju pa da gol.

Što kaže neki lik mi kad smo bili klinci svi su hteli biti Ronaldo (Luis Nazario de Lima) a sad se klinci otimaju ko će biti Ćavi,Inijesta,Mesi,Ce Ronaldo,Runi itd.

Mada je glupost pričati o NAJBOLJIJEM jerbo je to glupo, svi su oni najbolji na ovaj ili onaj način, kad se rodi neko najbolji (ja sam imao šansu al me promašilo) zvijezda će zasijati sa nebesa i pokazaće nam put, obasjaće tu kuću a Stanojević, Prosinečki i Vukićević će mu donijeti poklone - kopačke, loptu i garnituru šorc-dres-štucne domaće proizvodnje.

Свако време има хероје, тако старији бирају Пелеа, Еузебиа, Кројфа, Марадону, ја не бих знао, Зидан можда. Зависи ко какав фудбал воли, неко воли дриблере, неко невероватне стрелце, неко крила разбијаче и слично па према томе и бира. Ко воли све то, он бира Пантелу.