Prijava

Pi jeee, ko da nikad pre nisi video oftopik...
Okej, sad stvarno necu vise :)

Nekako su mi prve asocijacije 120 dana Sodome, Santa Sangre od Jodorowskog i Sweet movie od Makavejeva. Je l imam dobre asocijacije?

Čini mi se da je film negde sredina ova tri. Moraću da pogledam film, sad me nešto zainteresovalo.

Njet, ovde je poenta samo da publiku nateraju na povraćanje, na najbanalniji mogući način. Jeftinom forom šokira. Poenta je odglumiti scenu koja će da deluje šokantno a ne iskoristiti snimak bizarno šokantnog događaja jer kada je smrt u pitanju ni jedno biće koje poseduje bilo kakvu vrstu inteligencije ne može a da ne bude šokirano. Jeftino, jeftino, jeftino.

ne dlz. odgledaj mastrikše. i meni je bilo neinteresantno, preterano i glupavo kada sam čitao sinopsis, ali sam promenio mišljenje posle gledanja za 180stepeni.

Misliš li onda da je Marble ass imao uticaj? Da se ono što je Žilnik želeo da dobije devedeset i neke sad još brutalnije predstavi?

Film je glup. I sve ostalo mogu da progutam uključujući i pušenje konju, ali one scenu iz bosne. Pa što je mnogo, mnogo je. tako nešto nisam želela da vidim nikada.

Nisam čitao sinopsis, samo ovo što ste pisali i malo onoga intervjua sa yt. Pogledaću.

ne dlz. film nije glup.
i scena iz bosne je totalno zanemarljiva.

Нисам гледао, ал колко ми рече ортак, капирам да је у питању експлотација којекаквих перверзија, а увек се нађу људи којима је то интересантно. Кад немош да платиш снаф, гледај некст бест тинг.

Kako ovo bolesno deluje kad izvuces iz konteksta:

"sve ostalo mogu da progutam uključujući i pušenje konju"

У, јбт, штас ти приметио, свака ти част. :)

Zato sto sam bolestan :(

Ne nisi, ali razbolećeš se ako odgledaš film!

Ma,mislili smo da sam bolestan,jer redovno ovakve stvari izvlacim iz konteksta sagovorniku :).Izvini sto sam tebi isto uradio,ali bilo je jace od mene :)

Dobra Losa Zla, rec je o sali, nadam se da nam nisi uzela za zlo. Dankane, nije ona 84., ona je 88. , a ja `86. A ona defka ode u kantu, ali je bar posluzila da se lepo ispisemo. :D

Gotov razgovor, znam koliko smo dukata pozajmili od Turaka i rubalja od Rusa. MNOGO! :)

Laku noc!

Fala,da ne oftopikujemo dalje,sutra cemo se jos prepucavati :)

@Duncan: Ma izvlači mi ga slobodno iz čega god hoćeš sa kontekstima nemam nikakav problem.
A koju sam vam to defku propustila?

Opet oftopikujemo :).Hvala na razumevanju,cim uocim sledecu gresku,opet cu izvuci iz konteksta,takav sam bolesnik :).A sto se defke tice,to je nesto interno,ne znam zasto je Antikvaran odgovorio ovde,a ne na PVT,nesto smo se kuckali preko njegove defke koju je obrisao,pa je verovatno komentar prebacio ovde.