Prijava
   

gotivac

Onaj koji može da se jebe kako ti volja.Obično se nalazi u većem društvu i njegov zagarantovani opstanak plaća dodvoravanjem svima.Gotivac je često ismejan ali on to sve stoički trpi i podnosi.Ako se samo pobuni istog trenutka biva izbačen iz društva.

Komentari

Дај, ниси се ваљда наљутио?

Jel bi se ti naljutio kada bih iskoristio prijateljstvo na fejsbuku i na vukajliju stavio sliku tebe i tvoje devojke koja je pri tom "gola"?

Дај, човече, какав си то Вукајлијаш, кад ово тако озбиљно схваташ. Та слика није стајала ни 10 минута на сајту, плус сам је био смањио на неких 200 пута 150 пиксела, ево, нека потврде они који су видели.
Ако сматраш да је шала била неслана, ево извињавам ти се пред свима, мада нисам очекивао да тако реагујеш. Да си ти исто урадио, ја се уопште не бих љутио.

Ti nisi dobro cuo pitanje.Jel bi se ti naljutio kada bih iskoristio prijateljstvo na fejsbuku i na vukajliju stavio sliku tebe i tvoje devojke koja je pri tom "gola"?

Па, зар ти нисам одговорио у последњој реченици претходног коментара? :)

Ja još mislim - Da li je ovo, jebote sevast?

jesi, ali ta poslednja recenica treba da bude jedina u tekstu.Onda sto bih se i ja ljutio?

Samo da ja nesto tako uradim bio bih banovan u roku od tih 10 minuta koliko je i stajala slika.

Baš tako...ali to je samo zato što ti nemaš mere.

Ја сам помало шокиран. Зашто би Џими урадио тако нешто...

ЈТУ - Ја долазим на овај сајт да бих се зезао и сматрам да и други треба због тога да долазе. Ако неко, ипак, мисли да сам претерао, онда у реду. Није да сам љут или тако нешто, али се увек трудим да преиспитам своје поступке, тако да - можда сам претерао овај пут. Вероватно јесам. Нека ме казне ако јесам.

Не што си претерао, али постоје неке границе поштовања других. Ништа те не критикујем, него мислио сам да се подразумева да не треба искоришћавати тако нешто за "ругање" (пошто се ниси експлицитно ругао) и да тај осећај треба имати природно.
И ја долазим само због зезања, али моје зезање не повређује ничију приватност.

И Џими...не слушај их и немој да се продаш. Боље бан него чет са новим члановима.

Aman, dosta! Jos jedan post koji nastavlja raspravu i sva trojica ste banovani za veceras!
Ozbiljan sam... :))

Htedoh da pročitam komentare, kad ono niski udarci sevaju među prijateljima. Ovome se nisam nadao.

Sevaste, ti si najgotivniji lik ođe. :)