Prijava
   

Kako sam proveo letnji raspust

Letnji raspust je, po mom mišljenju, najbolji deo godine. Tada mi je rođendan, između ostalog, tada se ide na more. Ovaj letnji raspust bih izdvojio od ostalih po tome što sam se po prvi put zaljubio.

Ona je došla ove godine po prvi put kod svoje babe. Nisam je pre toga poznavao, samo sam od mojih čuo da je kod baba Dragice došla Anastasia i da bi bilo lepo da toga dana ja baba Dragici odnesem mleko. Dobio sam kantu koju je tata zaklopio, jer ja ne umem. Tada sam je prvi put video. Jako je lepa i stalno se smeje. Kad se smeje pojave joj se rupice na obrazima. Ima crnu kosu i plave oči i viša je od mene za 4 prsta. Nekoliko dana sam ja tako odnosio mleko, a onda je baba Dragica slala nju ovamo, jer je meni bilo teško i jednom sam prosuo mleko. To je bilo krajem juna, a u julu smo počeli da idemo da se kupamo na reci jer su prestale kiše i voda je počela da se greje. Tada mi je bilo krivo što ona sedi sa starijima koji nas teraju sa terena za odbojku. Jul je bio jako dosadan, a dan pred moj rođendan, prvog avgusta, dok sam se igrao sa bratom u šljiviku, lovili smo krtice, čuo sam nekakvo udaranje, izgleda da je to bila muzika iz kola. Video sam da je to po nju došao neko sa kolima i prepoznao sam vozača. Za rođendan mi je bilo bezveze jer sam mislio na nju, i ni jedan tegić od grisine i dva smokija nisam napravio a to baš volim da radim kad su rođendani. Pred našu seosku slavu je počeo turnir u košarci na jedan koš, to se zove basket. Tada sam već zaboravio malo na Anastasiju jer je bilo puno ostalih devojčica. Na slavi sam kupio pištolj na kuglice i tata mi je dao da se vozim na Veliki ringišpil. Tada sam video i Anastasiju da se vozi na Veliki ringišpil, ali nije htela da se baca sa mnom, već sa nekom drugaricom koja je došla isto kod baba Dragice, ali samo za slavu. Posle slave je sve bilo pusto, neki više nisu hteli da se kupaju na reci jer je prošlo Preobraženje, Anastasija se i dalje kupala, uvek su pred veče odlazili na noćna kupanja stariji pa je i ona išla. Meni je krivo što mi tata ne da da se kupam noću, pogotovo sada kada je Preobraženje prošlo. Poslednjih nedelju dana sam čitao sestrinu knjigu iz Istorije za peti razred koju sam nasledio. Tada sam mislio da će mi učiteljica nedostajati, ali sada vidim da ima mnogo nastavnika i da učiteljicu viđam puno na hodniku tako da mi ne nedostaje puno. Anastasia je otišla u petak pred školu, bilo mi je jako žao zbog toga. Došla je da se pozdravi i sa mojom mamom je popila kafu. Meni još ne daju kafu.

Svako leto je lepo na svoj način. To je priprema za novu školsku godinu, jer se mozak odmori i pripremi za novo gradivo. Ja se nisam baš mnogo odmorio. Ali se nadam da će Anastasia doći i sledećeg raspusta kod nas. To jest kod baba Dragice.

Definicija je napisana za takmičenje Pačija škola.

Komentari

виша је од мене за 4 прста

Pomislih na početku da i nije mnogo, a onda do kraja shvatim da nisu 4 prsta ovako, nego uspravno :)))))))

Ojte mi u kurac i ti i baba Dragica !

Oplakah ...

:)

Pomislih na početku da i nije mnogo, a onda do kraja shvatim da nisu 4 prsta ovako, nego uspravno :)))))))

Знаш Нато, мало дете, па не уме да оцени, можда и за главу било. Ко ће га знати.

Od mene su sve simpatije bile više. :(

Awww. Dobra Vokasi +++

Stvarno dobra, bravo Vokasi! +

Добио сам канту коју је тата заклопио, јер ја не умем. Тада сам је први пут видео. Јако је лепа и стално се смеје. Кад се смеје појаве јој се рупице на образима.

Најјачи ми овај део. Помислио сам да си тада канту први пут видео. Још гледам како се то канта стално смеје, који курац... и касније сконтам шта си 'тео рећи. +

Помислио сам да си тада канту први пут видео.

Мислим, оно, раздвојио сам тачком и кренуо следећу мисао, можда је ипак требал ода се стави нов пасус, но добро. :)

ANASTASIA KURVO!!1

+1 MOGLA SI BAR IZDRKATI DETEU!!1

За рођендан ми је било безвезе јер сам мислио на њу, и ни један тегић од грисине и два смокија нисам направио а то баш волим да радим кад су рођендани

alal vera za ovo!!!

Ljubavni su to jadi +++

Setna. Prava. Jebe kevu.