Prijava
   

Kako sam proveo letnji raspust

Uh, fala Bogu i to prođe. Jeste bilo čupavo, sinuse i kosinuse sam za zadnje dve nedelje učio više nego sve ostalo u životu, ali isplatilo se. Dala mi je dvojku i zvanično imam najgori prosek u razredu. Jebe mi se baš za prosek!

Ovde na selu se zna, ako hoćeš da imaš para, moraš da radiš kao konj. Posla se ima, od jutra do mraka, težak je seljački dinar, ali kada uveče izađeš u obližnje selo, rasadnik budala, briga te što te lokalni indijanci gledaju popreko i peglaju ti crnu košulju. Tebi je super. Kinta za pivo, kinta za pljuge, kinta za gorivo, kurtone doneo komšija sa Exita za dž, neke Flumper Bumper, ali rade posao. Ako imaš sve to, radodajke same dolaze. Dobićeš pičke, ili po pički.

Ipak, ovo leto beše drugačije - ćale je dobio otkaz. Nakon 29 godina pišanja krvi u fabrici došao je neki kurton koji mu je rekao da je višak. Višak? Lep izraz za floskulu "koji ćeš nam kurac". Odmah sam shvatio da ovo leto neće biti kao drugo, ima da se radi, a pare će ići za neke druge, meni mnogo manje bitnije stvari. I tako je i bilo. Legla dnevnica, treba za koncetrat, legla dnevnica, fali prašak za veš, legla dnevnica, stigli računi. Sa sedamnaest godina se osećam kao domaćin, ali koga da krivim, ćuti i trpi. Bog sve vidi.

Leto, ko za kurac, nikad toplije! Upeklo Sunce, probija plafon, pa kada se podigne prašina za kombajnom ili kada krene da isparava otrov kojim si prskao repu, psuješ i njivu, i život, i majku što te rodila. Posla sve više, gazda se nešto uzjebao sa novim reklamnim kulturama, pa mora sve da bude tip-top. Neka se goni u kurac.

Na bazen i reku nisam mogao ići, zbog posla, radio sam svaki dan. Ako ne radim, onda pada kiša, pa mogu samo u sobi da budem. Bio sam zahvalan i na tome, ali me je negde duboko pekla savest što blejim bezveze, umesto da radim. Odem napolje i počistim šupu, da ne moraju moji da se cimaju. Bolje to nego ulica.

Pitate kako sam proveo letnji raspust? Jebeno, vrelo, pražnjavo i znojavo. Napokon došao prvi septembar i počela škola, pa da mogu da odmorim ko čovek.

Definicija napisana za takmičenje Pačija škola.

Komentari

najori prosek

To samo ispravi.

Pitko, čitko, jasno, extra!

Исправи Били, неке ситне грешке, "оближењ село" и тако то, иначе +
Него, ја сам се утриповао да се стварно пише као што би у школи писао. Не зна, мораћу да пцујем и ја, ако прођем у други круг.

Bila je samo ta jedna. :)

Meni se ova dopada.

Bila je samo ta jedna

Ау, онда сам баш укењао кад сам погелдао и прво то запазио. Капирао сам методом случајног избора да има још нека јер би било немогуће да баш грешку видим.

A, ne, nemoj se pravdati, u redu je. Kažem, u redu je! :)

Ovo je fantastično! + Bravo, Billy

Bila je samo ta jedna.

Ima ih još, ali da ne cepidlačim, solidan sastav.

Jako dobar sastav, po ovome do sada što znam Bilija rekao bih da je dibidus autobiografska +++

sjajno je ovo Bili, svaka ti čast +++

Nije dibidus, Lukšo, mada ima istinitih detalja :)
Hvala svima.

Bil, preldžija?
Jebemu sajt, HTTP i Tim Berners Lija, šta dočekah!

Kekeke

Kakav preldžija, bre :)

keywords: kombajn, pivo, radodajke

Nema kombajna kod preldžija, oni to kosom. :)

I za preldžiju svaka bude radodajka.
I ne pije pivo, nego samo prepečenicu sa 2-4,95% šećera.
Dobro de, nisam mislio baš doslovno, ali opet, ima šmekt.
I glaso sam za tebe.
Ma koji moj se pravdam, auquratz!