Prijava
   

Kako sam proveo letnji raspust

Jebala vas dva prsta, neću dodmačinjem ništa!

Ovako, ovog leta 2004. godine bilo je vruće, kako napolju tako i unutra, ako me razumete. Prvih mesec dana bilo je super, ali onda su svi otišli na moreta, ili u selo, ostali smo samo Sandra i ja. Sandra je moja prva komšinica, ima isto godina kol'ko i ja, družimo se svaki dan i igramo se svakakvih igara, od lego kockica, do žmurki. Heh, sad, imali smo mi i naše posebne žmurke, sve je počelo potpuno nevino.

Jednog dana, još pre leta, rekao sam da moram da idem da piškim, a kako sam ušao u vece, tako se Sandra ušunjala iza mene i pitala me je l' može da mi pridrži pišu, ja sam joj je dao i osetio njenu prenežnu kožu na mojoj piši, bilo je sjajno. Odjednom, povukla mi je kožicu na piši ka dole i mene je to zabolelo, pošto se nije još potpuno odvojila, rekao sam joj da prestane jer ne može to kod mene, a ona mi je odgovorila da njen brat to može odavno, ja rek'o normalno kad je stariji tri godine od mene pička ti materina, o jebem ti žensko. Šalim se, nisam baš to rekao, jer sam želeo da nastavi da mi pipa pišu. Posle toga, smišljali smo razne igre, kao što su: Muž se vraća s posla, Sekretarica, Baka na pijaci (ona je bila baka), i tako dalje. Ređali smo stolice jednu preko druge u dvorištu i pokrivali smo se ćebićima i ređali smo palete ispred podruma tako da možemo da napravimo kuću u kojoj ćemo da igramo naše igre svaki dan, tamo mi je prvi put pokazala svoju ribicu i rekla mi da je ljubim u nju, što sam ja i učinio. Posle toga mi je pokazala svoje sike i rekla mi da joj je mama rekla da je vrlo razvijena za svoje godine (Sandra, ne njena mama). Počeo sam da ih sisam i zamišljao sam da je u jednoj mleko a u drugoj milkšejk. Onda smo pokrenuli priču kako jedva čekamo da meni poraste piša a njoj sike, pa da se tucamo svaki dan. Ali nismo sačekali da nam porastu, nego smo odma počeli, izvadio sam svoju pišu i pokušao da je gurnem u njenu ribicu otpozadi, ali pogodio sam samo guzu, onda se ona okrenula, legla na krevet na leđa i rekla mi da probam sad. Ušao sam unutra, mojoj piši nikada pre nije bilo tako vruće, Sandra je izgledala kao da je nešto boli, pitao sam je da li da izvadim pišu, rekla je da ne radim to, jer joj je mama kazala da se to dešava stalno, ja sam počeo da izbacujem i ubacujem pišu u njenu ribicu, jer nisam znao šta drugo da radim, prijalo mi je i to mi je jedino bilo bitno iako je Sandra plakala, svatio sam da joj je mama i za to rekla da se dešava, čim mi Sandra ništa ne govori i nastavio. Posle nekoliko minuta, osetio sam kako mi se piša grči i kako me prolaze neki žmarci kroz nju, drugar mi je rekao da je to svršavanje, ali ja nigde nisam video penu koja treba da izađe, kako mi je on isto rekao.

Meni je bilo lepo iako nije bilo te pene koja treba da izađe, nisam bio tužan zbog toga, ja i Sandra smo ovo radili svaki dan ovog leta i meni i njoj je bilo super.

Definicija pisana za turnir Pačija škola.

Komentari

defka se treba zvati ,,kako sam proveo letnje jebanje,, lolo
zemo,zemo +

Обрада теме је врло дискретна, без пардона, самим тим, рачунајучи и стил писања, и прегледност дајем оцену врло добар 4 +
Била би петица, да није бунта исказаног у првој реченици.

Odlična +
Pozdravi ribicu sledeći put kad je budeš video...

Mislim da niko nije išao u ovom smeru.
Advantage Miss Williams!