Prijava
   

Kako sam proveo letnji raspust

''Proveli smo leto, zajedno smo bili, šetali kraj mora i sanjali snove, al' more k'o more, nemirno i plavo, kao kosa tvoja, kao oči tvoje...''

Bio je to dan kada sam se vraćao iz škole, poslednji, najbolji dan. Išao sam ulicom uzbuđen što ću naredna dva i po meseca provesti sa prijateljima i porodicom. Mirisalo je cveće i sve je bilo kao u raju. Gledao sam leptire kako veselo lete i zabavljaju se u poslednjem danu svog kratkog života. Pčele su letele sa cveta na cvet, baš kao moja drugarica Vera. Moj put do kuće izgledao je kao u snu, sve dok nisam došao do pešačkog prelaza. Čuo sam sirenu, ali nisam mogao ništa da učinim. Veselog dečaka udarila su kola.

Sledećeg dana probudio sam se kraj dve bake i osobe koja mi je promenila raspust. Zavijena u zavoje, izgledala je predivno, što govori o tome kakva se lepota krila iza tog belog prekrivača. Bila je to žena mog života!
Iako smo bili u bolnici, dalo se za primetiti da se rađa jedna velika ljubav. Naši pogledi sudarali su se kao ja sa kolima onoga dana. Osmesi su nam se prelamali kao moja rebra i noga onoga dana. Sve je bilo tako božanstveno!
Nije mogla da priča, nisam znao zašto. Kasnije sam čuo da nas je zadesila ista nezgoda. Bilo nam je suđeno!
Delili smo banane i sokove koje su donosili posetioci. Zezali se sa infuzijom i pravili lažne uzbune sve dok jednoga dana nije preminula bakica pored nas jer sestre nisu stigle na vreme. Baš kao u onoj priči sa drvosečom i vukom, koji ga navodno napada.

Pre mene se oporavila. Od tada nisam čuo za nju. Preselila se u inostranstvo i sada ima odnose sa prebogatim Francuzom. Pokušao sam da je zaboravim, ali malo teže je išlo... Moj raspust bio je predivan za mene, ispunjen s ljubavlju kao i prelepim trenutcima provedenim u sobi broj 37.

Proveli smo leto, zajedno smo bili, ležali u krevetima i sanjali more, al' snovi k'o snovi, nestvarni su bili, kao kosa tvoja kao oči tvoje...

Definicija je napisana za takmičenje ''Pačija škola''

Komentari

Plus na Tomu, minus na ovo:

ima odnose

Kaži lepo - jebe se. :)

Ало, то је састав, не сме се тако!

сада има односе са пребогатим Французом

Биљана Србљановић :))))))))

сада има односе са пребогатим Французом

Svetlana Bojkovic lolo
+

A da si se ti oporavio pre nje, da li bi je verno čekao, ili bi imao odnose sa ubogom Moldavkom?

Ljubav ne pita za godine, da ne kažem drugačije da si babojebac lolo Vrlo interesantna definicija +++

slično mi se desilo pre par godina sa jednom Nišlijkom, samo što nije otišla za france nego za jednog seljaka... jebem joj sestru...
+++

Ljubav ne pita za godine, da ne kažem drugačije da si babojebac

Hahahhaha