Prijava
 1.    

  Colovanje

  Iliti pušenije muškog polnog uda. Col, inače stara mera za dužinu( 1/10 ili 1/12 stope = oko 2,5 sm), sada dobija drugačiju konotaciju, i znači ražvaljivanje od bloudžoba. Koristi se obično u pogrdnom kontekstu.

  - Uhvatiće vas razredna kako duvate tu, ej! Ukor ćete da dobijete!
  - Mož samo da mi ga coluje, e i ako je vidiš da dolazi, reci joj nek ponese neki Zippo, ovo govno neće lepo da upali, sve sam nagoreo palac, vidi.

 2.    

  Colovanje

  Stari, majstorsko-domaćinski izraz za davanje bakšiša muzikantu na narodnom veselju. Obično u tom trenutku muzika svira jednu od onih "U SRCE" pesmu ili treba da zasvira posle colovanja.
  Stvar narodnog običaja koju najčešće podgrevaju gastarbajteri posredstvom materijalnih dobara bundes-banke-šparkase-COLENZI BITE. Ostatak nas smrtnika to obavlja nacionalnom monetom (najčešće crvene boje) al mu poenta dođe na isto.
  Jes, jedino što naše colovanje bude ispraćeno polovičnim refrenom željene pesme dok za evropsku valutu dromuljaju po 3 pesme u rafalu al je to više stvar domaće ekonomije i ličnih prioriteta.

  Svadba Durđinke Miladinović i Žarka Miladinovića iz Begeča, jeseni gospodnje 2012.

  Vidi Žiku Dortmunda što se otvorio. Coluje baćo onim ciganima kao da otplaćuje novog Opela.

  - Bole ga. Radi u inostranstvu. Tera x5, kovana kapija na kući... Jebe mu se!

  Jes vala! Od kad je ošo u te Nemačke, samo doteriva neka kola i troši lovu.

  - Uostalom, ajmo i mi malo do muzike. I mi malo da se kurobecamo. Da i nama ševa peva! Nismo ni mi iz šugave pizde ispali.

  DIII!? Maaani se ti tebe i muzike. Šta? Sad misliš - baba ti dao par hiljada da imaš i ti bi oma sa ovim guzonjama da se takmičiš ko je veće mudo?

  - Neka! Da se i ja veselim.

  Ček! Sed tu. Di ćeš majmune? Nisi ti njihov kalibar. Ne češeš ti muda od Nemačke skele. Sedi bolje!

  - I to što kažeš... Bolje da ja te pare sačuvam. Za to mož kupiti novu grafičku pa da igram novi Krajzis ko car. Jebeš ti i njih i njihovu muziku. Ima bata jutjub pa može da pušta šta mu duša ište. Aj živeli!

  ŽIVELI!