Prijava
   

Domaći sajtovi

Ono što ih krasi i prva asocijacija na njih je da su "redovno ažurirani". :)
Naravno to se sazna nakon kratrajne radosti što neka firma/udruženje/ustanova uopšte ima svoj sajt. Web 2.0 mogućnost ne bih ni da komentarišem.

P.S. U donjem desnom uglu je datum definicije, i iskreno se nadam da će ona imati samo svojstvo svedoka jednog minulog vremena. :)

Kako to mislite zgrada je srušena? Pa na sajtu lepo stoji da se nalaze na toj adresi.

Komentari

Или још горе кад видиш на сајту неких новина последњу вест објављену пре пар година. :)

Па стварно к'о да их неко тера с мотку!

Nisu to domaći sajtovi, već zapušteni sajtovi, a takvih imaš i kod nas i u inostranstvu kolko hoćeš, samo što niko od nas ne svraća na te strane zapuštene sajtove, pa imaš pogrešan utisak da se to dešava samo kod nas. Realno, ima zapuštenih sajtova, ali ima i onih koji rade odlično i ažurno. Inače nerviraju me veoma česte definicije tipa "to nema nigdje, već samo u Srbiji" - pa onda krenu s pljuvanjem.

Ни ја не волим такве дефиниције, али ово није једна од њих. :)
Прочитај и Корлеонеову (међусобно се употпуњују), ако ће да буде јасније. Пази, нисам рекао да тога има само код нас, и наравно да има ажурираних и квалитетних сајтова, већ констатујем (не пљујем), немар који је итекако карактеристичан за нас, а огледа се између осталог и у не ажурирању сајтова. Понављам: који ђаво их праве ако немају шта да изнесу, или их поставе и то тако зврји и по неколико година. А, није да су за те ствари потребне неке сировине, рудна богатства или страни капитал.

Надам се да се разумемо. :)