Фудбалска репрезентација Србије

  1. И, да. Зашто кривите играче? Па, тимови са реално много слабијим именима нас шибају, а играчи у клубовима растурају. Тренер (који ми је и драг онако мало, видим да човек покушава стварно), Толе и багра...њих моткама треба истерати из савеза.

  2. Јао, јадни сте ми и Гробари и Делије који би радије да видите неког бота у репрезентацији само да је из вашег јебеног тима! Јад!!!
    Жигић и Пантелић фудбалери???????? МОЛИМ ВАС!
    Што не кажем нешто за Луковића или Видића? Зато што људи знају да играју фидбал.
    А Данко Лазовић и Клео су једина два нападача која својим ИГРАМА ( а не матичним клубовима ) заслужију дрес репрезентације Србије.
    Је л' нам још на дресобима стоји СССС ? То малерозно срање треба скинути. Ваљда смо укапирали да од тога нема ни курца до сад

    ja molim da ovo neko obrise

  3. Јао, јадни сте ми и Гробари и Делије који би радије да видите неког бота у репрезентацији само да је из вашег јебеног тима! Јад!!!

    Ти причаш нешто о овоме? Прочитај остатак свог поста па ће ти бити јасно зашто немаш право ово да говориш.

  4. Ахахааха уводи Јовановића у игру! Па тај човек није видео терен већ 4 месеца!

    Једина нада нам је да је Толе наместиЈо из двојке у кеца.

  5. Јао, јадни сте ми и Гробари и Делије који би радије да видите неког бота у репрезентацији само да је из вашег јебеног тима! Јад!!!
    Жигић и Пантелић фудбалери???????? МОЛИМ ВАС!

    Recimo da je Žigić jedno 6 puta korisniji od svih ostalih naših napadača zajedno, makar ništa ne radio već samo odvlačio dva odbrambena zbog svoje visine.

    А Данко Лазовић и Клео су једина два нападача која својим ИГРАМА ( а не матичним клубовима ) заслужију дрес репрезентације Србије.

    Ovo neću da komentarišem. Ovaj prvi ne zaslužuje ni na tribinama da sedi jer je dečko nakurčen, a pojma nema. Ovaj drugi nije Srbin, i ne može da zasluži DRES Srbije.

  6. Жигић и Пантелић фудбалери?

    Ја ништа нисам рекао за Пантелића, али без Жигића смо ГО КУРАЦ. Схвати то на овај или онај начин, само сам реалан. Да није било Жигића, не би ни дали гол на светском, ал' то није ни битно, нити показује, КОЛИКА ЈЕ ЖИГИЋ ИГРАЧИНА!

  7. А ко је из Партизана у репрезентациј уопше?
    Шта са напаљеним звездашима ја овде расправљам који кур

  8. @menijesamodosadno
    Brate kakvi delije i grobari?!?!? Realno je da ti jedini potenciras klubove ovde... Zigic je ponovicu, nas najbolji igrac u protekla dva meseca!!! I batali te fazone sa Kleom, na Klea niko ne racuna, on je dobio drzavljanstvo iskljucivo zbog ogranicenja broja stranaca u ligi... I taj Lazovic je sam odbio reprezentaciju, to ti je dokaz kakav je i igrac i covek... A i opet, Lukovic je mnogo manje pruzio reprezentaciji i od Zigica i cak i od debila Pantelica. Tako da nista ti pametno, ni realno nisi napisao...

  9. А ко је из Партизана у репрезентацију уопше?

    Зоран Тошић у овој постави. Наведи ми неког ко би осим њега требао да игра. Иван Обрадовић уместо Коларова? Сале "пурњам две пакле дневно" Илић уместо Љајића? Раћа Петровић уместо било кога ко има две ноге и игра фудбал?

    Бај д веј, не декларишем се као навијач Звезде.

  10. Пеки игра и Љајић.

    Бај д веј, не декларишем се као навијач Звезде.

    +1 Не говорим за Жигића оно зато што је Делија. Већ зато што много спаја крила, која су ЈЕБАЛА КЕВУ, док није смењен Антић. Јовановић и Красић на странама, Жигић им шаље лопте које њему претходно шаљу Видић и Суботић. Једноставно али смо јебали.

  11. Да бре, и Љаја је Партизанов.

  12. Љаја ололололло Брате, и даље не капирам чему Милијаш уместо Сулејманета.

  13. LJUDI DESILO SE NEMOGUCE

  14. Маркос Пантелакис!!! :)

  15. Брате, Милијаш и Сулејмани играју скроз друге позиције. Милијаш игра задњег везног, а Сулејмани полушпица.

    Даде га Пантелија док куцам ахахаха. То је баксуз, он кад га да, изгубимо обавезно.

  16. Ovaj Pantelic je mnogo dobar igrac...

  17. ПАНТЕЛА БРЕ!! АЈМО САД! ПАНТЕЛААААА

  18. Шта ради овај Јовановић, кој му је курац???

  19. Hahahahahahahahaha, Panteliću bilosamodosadno, pa dao gol :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.