Фудбалска репрезентација Србије

  1. Само ми реците јел' игра Жигара?

  2. Не игра Жигара, повређен. Игра Пантелија.

  3. Odbrana nije bila problem nikada, pogotovo ne sada iako nema Vidica. Vezni red je osrednji, napad jadan kao i obicno. Nismo imali dobrog napadaca od Darka Kovačevića.
    Ne znam za vas ali mislim da je Milijaš dobar igrač, tj postao je dobar. Dug pas je uvek imao, naučio je da se gradi, poboljšao je i brzinu i oslobadjanje, a bolji mi je od pogubljenog Kuzmana.

  4. ЕДИТ У курцу смо. Без Жигаре и Видаре у тиму нема 'леба. Биће тесно.

  5. Штета је што Видић не игра, али она мотка и не треба да игра. Док нам буду Жигић и Пантелић први избор тренера, туки ћемо се наиграти. Отераше нам Лазовића матер им јебем, човек је тренутнон у супер форми.

  6. Ma daj ne serendaj majke ti, ko ga je oterao? Koja super forma? Dao dva gola u protiv Anzija i sad je to neka forma... Zigic je u poslednja dva meseca nas najbolji igrac, uz Vidica, on je jednom Birmingemu doneo kup cesto bio jedini strelac u utakmicama u ligi, koje su veoma bitne Birmingemu, njegovim golom su dobili npr. Vest Hem, direktnog rivala u borbi za opstanak, odkad se povredio Birmingem cini mi se da nema pobedu, i na poslednjim utakmicama reprezentacije je dao nekoliko golova. Pantelic sa druge strane kao i uvek ne prikazuje iste igre u reprezentaciji kao u klubovima, on je ove godine bio drugi strelac sampiona Grcke Olimpijakosa, i ako cemo po statistici i on vise zasluzuje da igra od Lazovica, koji ni u Zenitu ne igra klasicnog napadaca, vec nekog krilnog spica... I reci za Zigica da je motka je prilicno jadno...

  7. Није позван на једну пријатељску, па диго човек нос и неће више да се игра... Јебо му ја матер. ОФ је у праву.

  8. Набијем на курац РТС који је пустио рекламу са СП, ону кад певају, само су ме подсетили на Аустралију ааааа. Слепци.

  9. Мени једино жао што не игра Луковић, а Лазовић може слободно да остане у Русији. А ја бих једино радије видео Томовића уместо Бишевца.

  10. Пантелићу, покупи се и иди, молим те...

  11. Ево увода у велику победу северне ирске

  12. Nema veze, nek i izgubimo... al nabijem ja na kurac i onu UEFU, i onog fegeta Platinija kad su dozvolili da ovih 200 nesrećnika iz Irske gleda tekmu, iako je utakmica bez publike.
    Nama bi kitu moju dozvolili tako nešto, pa da smo i 10 godina ranije rezervisali karte.

    Mrš bre, pička li vam materina!!!

    http://www.colchonero.com/media/galeria/4/2/3/4/3/n_atletico_de_madrid_varios-83432.jpg

  13. Ja se duže vreme ne nerviram zbog rezultata ove "reprezentacije". Totalno sam ravnodušan kad igraju, kao da igra recimo Madagaskar. Ovo nije reprezentacija Srbije, ovo je skup kumova, bliskih ortaka, tatinih sinova i igrača koje menadžeri guraju. Gade mi se već duže vreme i sramota me je što ovi pederi igraju pod imenom Srbija.

  14. Ма да, Пантелић је крив за све... А то што Станковић није везао два добра додавања, Љајић омашио одличну прилику(поред тога није био толико лош), Бркић показује зашто ће вечито бити трећи голман и бранити у Војводини, Красић чим веже два добра потеза почне да мрља и изгуби лопту, штопери се не постављају добро код прекида, то ко га јебе, Пантелић је крив за све.

  15. Јел Пантелић промашио онај празан гол, или је то ипак био Љајић?

    Ма сви су лоши, само Пантелић ме још и самом појавом нервира.

  16. Ovo je suga od selektora i od sastava jebo ga bisevac u usta sa sve taktiktom napada po bokovima.Vratili smo se na staru igru od 2 uspesna pasa ....

  17. Јел Пантелић промашио онај празан гол, или је то ипак био Љајић?

    Ипак Љајић. Личе из ове птичје перспективе, па ти се учинило. :) И ја сам прво мислио да је он..

  18. Vratili smo se na staru igru od 2 uspesna pasa ....

    Eh da su makar dva.

  19. Јао, јадни сте ми и Гробари и Делије који би радије да видите неког бота у репрезентацији само да је из вашег јебеног тима! Јад!!!
    Жигић и Пантелић фудбалери???????? МОЛИМ ВАС!
    Што не кажем нешто за Луковића или Видића? Зато што људи знају да играју фидбал.
    А Данко Лазовић и Клео су једина два нападача која својим ИГРАМА ( а не матичним клубовима ) заслужију дрес репрезентације Србије.
    Је л' нам још на дресобима стоји СССС ? То малерозно срање треба скинути. Ваљда смо укапирали да од тога нема ни курца до сад.

  20. Ja sam znao da ćemo da puknemo po izjavama na sportskim vestima od toga kako sigurno dobijamo preko teške utakmice pa sve do pižonovog samouverenog stava kako on šatro ima zamene i taktiku

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.