Светско првенство у кошарци - Турска 2010
  • Пд

Дакле, кад смо већ отварали гомилу тема за фудбал, ајде да отворимо и за баскет, требало би да смо и даље земља кошарке.

Управо се игра први наш меч на СП против Анголи, 25+ поена предности је за нас на полувремену. Играмо са десет играча, с обзиром на то да Теодосић не игра прве две, а Крстић прве три утакмице.

Па, оплетите...

• P

Za košarku imam znatno veća očekivanja... Za fudbal sam znao da ćemo da puknemo, dok sada imam više vere. :)

• selenijum

Možda kao i u fudbalu, pobjedimo Njemce, a izgubimo od Australije...

• selenijum

IsZaboravila sam bude poslije možda, a prije kao. :)

• Пд

Једва некако победисмо Анголу, 94-44.

• Stormborn

Ovo je komedija, definitivno. i još bandža za kraj. :)

• Млатони

Лагано, ово је за наше био само лакши тренинг. Сутра очекујем бар 20 разлике против Шваба.

• Пд

Како им је крнуо тројку Рашић, охохо!

• Пд

Па где гуљавом Тепићу дајете да завршава утакмицу...

• Wookman17

Ijaooo majku im ziljavuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• Stormborn

Utakmica za srčku, mater mu. Nedostaje mi Bodiroga, i Rakočević... Eh... Al' dobro, očekivalo se da će biti tesno sa Nemcima. Igrali smo loše. I nikad, ali nikad neću shvatiti koj' moj Veličković statira u reprezentaciji.

• Пд

Фали нам Тео.

• NMF

Дефинитивно није играч за финиш. Сећам се да је још у партизану пар мечева продао својом себичношћу и трапавошћу.

• Jericho

Da je bilo samo par, pa i nekako. Nije igrac za velika dela, jos jednom dokazao.

• gremlin

ne znam gde drugde da se obratim moderatorima, ovde cu ih zamoliti za uslugu.

prvo> pobrisite mi one definicije sto sam stavio da se brisu...

drugo>banujte mi ovaj nalog(gremlin) kao i ove duple koje imam(stavite vredjanje drugog clana za sve profile, mogao sam da vredjam ali nisam hteo)>
    http://vukajlija.com/recnik/autori/25192
    http://vukajlija.com/recnik/autori/23904

otisao sam...

toliko...

• Стеван

Ја сам данас преспавао све живо: и ватерполо, и кошарку, и фудбал (Звезду). Можда је боље што се то десило.

• С

Фаворити за освајање:
    1. САД,
    2. Шпанија,
    3. Србија, Словенија, Бразил, Грчка, Турска,
    4. Француска, Аргентина, Литванија, Русија...

Контам да Шпанци рано испадају, типујем да Французи могу нешто из сенке, Бразилци ће бити изненађење, Турска није лоша + домаћин, Словенија бар до 8 најбољих. Амери ако не испадну у 1/8, освајају титулу, осим ако их ми не сјебемо. Србија 1, 3 или испада у групама.

Ваљда погодим нешто.

• Пд

Не можемо да испаднемо у групи, осигурали смо пласман у осмину финала, тј. осигурали смо 4. место у групи. Додуше, било би добро да победимо и преостале две утакмице (или бар једну), с обзиром на то да се укрштамо са групом Д где су Шпанци, Французи, Литванци, Канада, Либан и Нови Зеланд. Ако освојимо групу, ишли би на четвртог из те групе; ако би изгубили ове две, онда би вероватно на Литванце, а они су добри.

Калкулације на страну, ја мислим да можемо далеко јел стварно играмо добро. Видећемо додуше како ћемо да се покажемо против ових најјачих екипа.

• С

Па је л' можемо да испаднемо у тој другој групи?

• Пд

Нема друге групе. 4 групе по 6 екипе, 4 иду даље из сваке у осмину финала.