Psihologija avatara i nadimka

1. Skočimiše, ne znamo se, ali eto, prifaćam kuću, šalim se, može i pivo ako neki put budem prolazio kroz tvoju domovinu. :)
    Menijesamodosadno, zaboravih na kuglu, u pravu si. :)
    Sylare, nisam ni očekivao sve da pogodim, fazon je što se i dalje držim sa dosta dobrim procentom pogodaka. :)

2. Ostale ću sutra da izanaliziram. :)

3. forget-me-not
    Znači, momci, neće niko? Dobro, laku noć onda :) Uživajte! :)

tebe su bre analizirali davno, jos kad je ranije bila aktivna tema. dobro se sjecam.

4. Evo jedna analizacija: samoživo govno. Nek se pronađe ko oće.

5. samoživo govno

Liči malo na mene...Ili je to od svetla...

6. lol, ae ja cu da izanaliziram syngrafeasa posto me je nasmejao :D
    interesuje te istorija, posebno anticke civilizacije, cesto se pitas kako bi bilo da si ziveo u to vreme, fasciniraju te njihove gradjevine, kultura, nije iskljuceno da obozavas da citas i njihove filizofe i mislis da su bili napredniji u to vreme vise nego vecina ljudi danas, moguce je da su ti neki od njihovih filozofa i pisaca uzori. volis da prkosis autoritetu i teras po svome iako si svestan da mozes puno toga da izgubis, verovatno si i vrlo tvrdoglav.

ae sad neko mene :P

7. Aj ja ću čizi...

Inteligencija i samodograđivanje je na prvom mjestu. Samouvjerena ali nadasve ranjiva osoba kojoj je ponekad potrebna podrška dragih bića - prijatelja, roditelja, psa, mačke, mada prije mačke nego psa.
    Sanjar, nestaško, vječito dijete. Razvijena mašta i osjećaj za lijepo.
    Ponekad traži usamljenost.

8. Evo ko god oće može mene da analizira.:)

9. Анализирајте бичиз!

10. Arame,mislim da nemaš 20 godina,a ponašaš se kao da imaš koju godinu manje nego što imaš.:) Ne dozvoljavaš da neko vrši uticaj na tebe.Voliš američke komedije.Razumiješ se u računare.Slušaš kao neku tehno muziku...itd.

11. Имам 18, а понашам се као да имам 46. Ово остало је све тачно осим тога да се разумем у рачунаре, слушам рок од педесетих до деведесетих, а не волим претерано америчке комедије. У суштини, то је то.

12. Ajde ti sad mene,da vidim oćeš li šta pogoditi.:)

13. Досадно ти је. Зовеш се Весна. Фина си особа, па те зајебавају у рил лајфу. Волиш да си у праву. Досадно ти је.

14. vesnam,
    на основу аватара и ницкнејма, могу да, готово са стопроцентном сигурношћу, закључим да си из Црне Горе, чак усуђујем се да кажем и тачну локацију, Никшић.
    Из те чињенице можемо извести низ других закључака, као да си лења и да ћеш да студираш у БГ-у. :))
    Ајд, сад искрено, колко сам погодио?

15. Sve osim da sam lijena.Jesam malo,ali ne baš...:)

16. Досадно ти је. Зовеш се Весна. Фина си особа, па те зајебавају у рил лајфу. Волиш да си у праву. Досадно ти је.

Samo si pogodio da se zovem Vesna i da sam fina,naravno.:) I volim da sam u pravu.:)

17. Sve osim da sam lijena.Jesam malo,ali ne baš...:)

Значи, прецизност 99%. Реме, пакуј алат, виш да разбијам. :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.