gledajuci samo nadimak, pomislio bih: Tipu bilo muka da smislja nick, nije mu nista padalo na pamet i roknuo ime i prezime. onda bih pogledao avatar i pomislio: gle koji seljak, stavio ovog kretena sa glupave serije i jos zalijepio svoje ime... ko kad sam kao dijete igrao fudbal, pa dam gol i pocnem da vicem: ronaldo, ronaldo(na zdravlje ronaldu, sa kim ga uporedih, i tad i sad).
a prava istina je da decko pokusava da napravi brend od svog imena.
Ah... Tipičan internet jebač, kom nekad padne da i stvarno nešto pojebe. Ali retko. Faca u društvu, ali samo dok je u društvu. Čim ga nema, o njemu se vode najveći abrovi.
Od muzike slušaš domaći rep, ukoliko se to uopšte može nazvati muzikom. Možda neki techno ili house sa strane.
Željan pažnje i sve će učiniti da bude u nekoj spiki.
Nacionalizam i te gluposti.
Dovoljno?
cudan lik, caplin na profilu znaci da ne prica mnogo, ime opet neki lik sa kojim se uporedio. vise voli imaginarni svet tako da nema mnogo intenzivan zivot. nekih dvadesetak godina ima. nema ribu !
stancuje svoje vreme na vukajliji.
Kolfild
gledajuci samo nadimak, pomislio bih: Tipu bilo muka da smislja nick, nije mu nista padalo na pamet i roknuo ime i prezime. onda bih pogledao avatar i pomislio: gle koji seljak, stavio ovog kretena sa glupave serije i jos zalijepio svoje ime... ko kad sam kao dijete igrao fudbal, pa dam gol i pocnem da vicem: ronaldo, ronaldo(na zdravlje ronaldu, sa kim ga uporedih, i tad i sad).
Mrzim nove korisnike.
Lupih minus na dve defke i skontam da su likovi koji su ih napisali stavili ime i prezime za nadimak.
ALO BRE, IME I PREZIME!?
Znam šta ćete reći.
Ali ja nisam kao oni.
A oni nikako nisu kao ja.
Prvo, ja sam Awesome.
Drugo, moje ime je brend.
Budimo realni, Stefan Kostić je najpoznatije ime i prezime na sajtu.
Šta će se dogoditi ako u nekoj velikoj gužvi uzviknem "JA SAM STEFAN KOSTIĆ"? Neko će ustati, neko će me prepoznati. Zar to nije odlika selebritija i brenda? Biti prepoznat. Biti prepoznatljiv.
E sad, reći ćete: "I ti si došao na sajt i stavio ime i prezime kao nadimak, kao i oni".
Da. Ali sam dosta pratio sajt pre toga. Svako je imao nadimak. Svako. Niko nije imao ime i prezime.
Tako da je tada bilo mejnstrim staviti nadimak. Pošto sam oduvek voleo da se izdvajam, stavio sam ime i prezime. Izdvojio se. Stvorio brend.
No, skrenuh sa teme. Mrzim nove korisnike. Totalno su nekreativni. Neduhoviti. Inferiorni.
Dok ne prođu kroz proces humanizacije, nisu vredni daljeg spominjanja.
Metalac, 93 godiste. Centralna Srbija. Slusas taj bend. Citiras me. planiras da se preselis u bg. imas stariju sestru. ides u tehnicku skolu. alkoholises se. nemas ribu.
Ne volim da se etiketiram, ja sam samo covek koji voli da slusa punk. '94, Juzna Srbija. Slusam. Izbrisao sam :D Ne planiram, mozda na fakultet. Ekonomski tehnicar, da, alkoholisem se, imam ribu (:
Inteligencija i samodograđivanje je na prvom mjestu. Samouvjerena ali nadasve ranjiva osoba kojoj je ponekad potrebna podrška dragih bića - prijatelja, roditelja, psa, mačke, mada prije mačke nego psa.
Sanjar, nestaško, vječito dijete. Razvijena mašta i osjećaj za lijepo.
Ponekad traži usamljenost.
Da li iko zeli mene da komentarise, mislim, moj avatar i moj nick?
Samo bez onih dzindzer fora, znam da sam dzindzer, nema potrebe da mi to ponavljate.
С обзиром на то да ти је приказна слика са инструментом, значи да немаш појма да свираш. Судећи по крести, слушаш панк, што само потврђује ову прву тезу. Име и презиме у нику, што значи да вапиш за туђом пажњом и тежиш ка томе да твоје име остане упамћено, па макар из најдебилнијег разлога. Вероватно си зато и отварао ону дебилну тему.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Metalac, 93 godiste. Centralna Srbija. Slusas taj bend. Citiras me. planiras da se preselis u bg. imas stariju sestru. ides u tehnicku skolu. alkoholises se. nemas ribu.
A vi ovde kao analizirate autore? Aj da vas vidim.
kostiću kako si iskomentarisao ono sa groblja ? sto mi hakujes mrtve defke
:)
Sviđa mi se ona tvoja analiza. Ajmo dalje.
nema dalje.
aj sad ti mene, al priobaj da pogodis
pazi stvarno sto je zanimljivo ovo..
Ah... Tipičan internet jebač, kom nekad padne da i stvarno nešto pojebe. Ali retko. Faca u društvu, ali samo dok je u društvu. Čim ga nema, o njemu se vode najveći abrovi.
Od muzike slušaš domaći rep, ukoliko se to uopšte može nazvati muzikom. Možda neki techno ili house sa strane.
Željan pažnje i sve će učiniti da bude u nekoj spiki.
Nacionalizam i te gluposti.
Dovoljno?
Kolfild
cudan lik, caplin na profilu znaci da ne prica mnogo, ime opet neki lik sa kojim se uporedio. vise voli imaginarni svet tako da nema mnogo intenzivan zivot. nekih dvadesetak godina ima. nema ribu !
stancuje svoje vreme na vukajliji.
Lupih minus na dve defke i skontam da su likovi koji su ih napisali stavili ime i prezime za nadimak.
ALO BRE, IME I PREZIME!?
Znam šta ćete reći.
Ali ja nisam kao oni.
A oni nikako nisu kao ja.
Prvo, ja sam Awesome.
Drugo, moje ime je brend.
Budimo realni, Stefan Kostić je najpoznatije ime i prezime na sajtu.
Šta će se dogoditi ako u nekoj velikoj gužvi uzviknem "JA SAM STEFAN KOSTIĆ"? Neko će ustati, neko će me prepoznati. Zar to nije odlika selebritija i brenda? Biti prepoznat. Biti prepoznatljiv.
E sad, reći ćete: "I ti si došao na sajt i stavio ime i prezime kao nadimak, kao i oni".
Da. Ali sam dosta pratio sajt pre toga. Svako je imao nadimak. Svako. Niko nije imao ime i prezime.
Tako da je tada bilo mejnstrim staviti nadimak. Pošto sam oduvek voleo da se izdvajam, stavio sam ime i prezime. Izdvojio se. Stvorio brend.
No, skrenuh sa teme. Mrzim nove korisnike. Totalno su nekreativni. Neduhoviti. Inferiorni.
Dok ne prođu kroz proces humanizacije, nisu vredni daljeg spominjanja.
i internet i ril bacje, mada malo kaskam poslednjih meseci.
kako mislis faca u drustvu, a ovo abrovi kapiram da je ogovaranje. ne moze to tako jedno sa drugim.
upravo tdi slusam, mada sve skoro prihvatam.
nisam prisutan ako nisam u centru paznje, i dobro mi ide.
nacionalizam al racionalan.
nije nikako dovoljno, mada ubadas blizu mete.
Ne volim da se etiketiram, ja sam samo covek koji voli da slusa punk. '94, Juzna Srbija. Slusam. Izbrisao sam :D Ne planiram, mozda na fakultet. Ekonomski tehnicar, da, alkoholisem se, imam ribu (:
Internet thoughs FTW
Reme, jebote, se mi znamo?
Reme upisuj psihologiju :)
imaš pivo ili vino od mene! :))
мореш се
напит на мој рачун када буде сљедеће окупљање у
Бг.
Ovde si mu jeb'o kevu. Potpuno si u pravu.
reme me je sabio
Реме ВЕШТИЧАРО ОБРАЂИВАЧКА! Све је тачно сем
тога да тешко правим глупости.
Dakle Tebijesamodosadno, još si ti daleko. :)
Svaka čast, neki komentari su vrlo pronicljivi, a neko se ovde stvarno nalupao. Pa ne možete svi da budete psiholozi.
ZING
Шекспире, ај и мене, волим ове зајебанције, а и видим да погађаш. Плаћам у дојч маркама или у пивчуга противвредности.
Inteligencija i samodograđivanje je na prvom mjestu. Samouvjerena ali nadasve ranjiva osoba kojoj je ponekad potrebna podrška dragih bića - prijatelja, roditelja, psa, mačke, mada prije mačke nego psa.
Sanjar, nestaško, vječito dijete. Razvijena mašta i osjećaj za lijepo.
Ponekad traži usamljenost.
au, kao da se znamo :))
Da li iko zeli mene da komentarise, mislim, moj avatar i moj nick?
Samo bez onih dzindzer fora, znam da sam dzindzer, nema potrebe da mi to ponavljate.
С обзиром на то да ти је приказна слика са инструментом, значи да немаш појма да свираш. Судећи по крести, слушаш панк, што само потврђује ову прву тезу. Име и презиме у нику, што значи да вапиш за туђом пажњом и тежиш ка томе да твоје име остане упамћено, па макар из најдебилнијег разлога. Вероватно си зато и отварао ону дебилну тему.
'Сам Близу?