Najbolje pivo koje ste ikada pili / objektivno najbolje pivo na svijetu

1. Видим да многи помињу Нектар пиво, има ли тога у Србији? Ја до сад нисам ни знао да постоји а после кометара сам добио жељу да га пробам.

2. Bavaria!
    Evo zašto:
    Upravo sam proknjižio komplikovan izvod od petka. Sinoć sam se ubio od Bavarije, spavao 2 sata i došao na posao spreman za rad. Uopšte ne mamuram od tog piva! Dovoljno je samo par sati sna i ustajem kao nov. Pijem ga već 10-ak godina i ne namjeravam da mjenjam.

3. Bavaria!
    Evo zašto:
    Upravo sam proknjižio komplikovan izvod od petka. Sinoć sam se ubio od Bavarije, spavao 2 sata i došao na posao spreman za rad. Uopšte ne mamuram od tog piva! Dovoljno je samo par sati sna i ustajem kao nov. Pijem ga već 10-ak godina i ne namjeravam da mjenjam.

Брате, си сигуран да нећеш да шеташ на паради поноса ?

4. Nisam se nikad napio od piva, mislim. Jednostavno me naduje, i ne mogu više da ga pijem, a pripit sam.
    Dok je vinjau sasvim drugastvar...

5. Brate... vidio bi ti da ti je svaka subota radna... Moraš da tražiš način da se olešiš k'o čovjek, a da ujutro ne popiješ otkaz. Bavaria radi!

6. http://api.ning.com/files/oTlWvhTWsv-BMk0SQze0aPhRt5okrsj7xzRIEN-l2KAzPDkly6e7T2dNJk5UHAdMbF2AuR56tafAT05IAtDTS3nwSeP1ys/guinness_black_lager.jpg Два пут пио у животу...најбоље пивце које сам окусио икад...и Пауланер.

7. http://www.beerworld.com.cy/Assets/Images/uploadedContent/eShop/productsImages/hoegaardenglass1328811529.jpg

Moje najdraze pivo na svetu.

Inace sam veliki ljubitelj trapist piva, al s obzirom da ona u proseku imaju 9% alkohola, sutradan se ne secam ni kako se ja zovem a ne pivo koje sam pila. Mislim da ni jedno nije omanulo, ne zna se koje je bolje od kog.

http://img.alibaba.com/photo/212579399/LA_TRAPPE_BLONDE_dutch_beers.jpg

Mada imam lepe uspomene s la trappom

8. Dobro pivo je ono koje možeš da priuštiš kad hoćeš, u velikim količinama. A ova Bavaria-đačko je nekako šminkersko, jer ono košta 200 dinara, a treba ti 6,7 da bi shvatio da piješ pivo. Od nestandardnih piva sam pio Bandidos sa nekom tekilom, i simpatično je.

9. Кад сам био у Минхену, свратио сам до чувене "Хитлерове" пивнице и наручио једно од њихових пива, не сећам се који бренд. Тамо је мало пиво 0.6 литара, а велико 1.1. Пошто је било тек јутро и нисмо имали пуно времена, узео сам мало и никада нисам то прежалио. Нешто најбоље што сам икада пробао, јбт, пена је имала укус шлага.

10. ако сам нешто научио у својој пивопијској каријери то је да је у 90 посто случајева што је пиво локалније, што се мање производи и што се на мање места продаје то је боље. дакле зајечар и ти фазони.

11. Ja preferiram Pils Plus. Nekako mi je standardno i stalno ga pijem u pivnici. Nisam imao prilike da probam strana piva. Treba sledeceg meseca da idem u Prag, tako da planiram da degustiram na svako koje naletim.

12. Meni dobro i jagodinsko.

13. Najlipše pivo ikad je točeno tamno Nikšićko, jebeš sve.

14. najbolje pivo koje sam pio je novi nektar, jer sam lično aminovao tu varijantu...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.