КК Црвена звезда

1. A sto to da mu pustaju ko da je on janjicar jbt haha

2. Mogu onda Bjelici, on je igrao u Turskoj :)

3. I to baš za Darušafaku, sad će on da bude igrač odluke kad Radonja pokaže da je samo krio svoje taktičke zamisli i po prvi put u sezoni ga stavi da igra četvorku baš protiv njih

4. Hahaha ako radonja stavi bjelicu na 4 sa kuzmarom na 5 a simona spusti na 3 plus branko i jovke u prvoj postavi ja bih gledao utakmicu mirno taman da nas pobede 132:24

5. Može i Đenka da startuje, ali da, tako nekako

6. Ili Mitrović na centru, Simon krilni centar plus Dangubić, Lazić i Volters, što mu je bila petorka u jednom od najvažnijih mečeva u sezoni sa Barsom, i to u ključnim trenucima

7. Da da da tad sam napisao da se zakljuca tema xd ja ne znam dal bi ta petorka pobedila tamis a lazic ima najmanje veze sa tim

8. Moze djenka naravno al branko je bratina

9. Ma nek se menjaju, duga je utakmica, a kod nas od četvorke Jović, Lazić, Dženkins i Dangubić, bar dvojica su uvek u problemu sa ličnim greškama

10. Bar kad je neka važna utakmica

11. Ma tu je i gudura a i volters moze da odigra nekih 5min dok ne tiltuje na spoljnim nek ROTIRA koliko oce ali kad vidim mitrovica imbecila kako startuje a bjelica lik koji zadnjih 70 godina igra el sedi na klupi prijedu mi se govna. I sto je najgrdje menja ga simonovic koji na 4 igra od prosle sezone kad se povredio mitrovic a on imao tromesecni ugovor hahaha pa ne ovo je ko serija neka

12. sutra volters plus za milion dolara sva vrata otvara

13. A djenka plus? On dolazi plus kad nema jovica xd

14. Ako bude granica 9,5 ima da idem u meridijan da igram djenka 9p prvo i 0p drugo poluvreme hahaha

15. pa valjda će ovaj degenko da ga odmara, jedino ako dobije DIREKTIVU od čovića da ga namerno izmori

da je pametan i da pusti rakićevića i dobrića 25 minuta

16. ali kurac, igraće mu ćopavac 37 minuta, evo kao da sad gledam

17. meni žao što nije pukla darušafaka da vidimo jel bombašev insajder pouzdan

18. kakva ste gomna vi zvezdaši to nema nigde. gaće ste skinuli nedelju dana pre utakmice. šta kao, darušafaka je oklahoma, ne može da se pobedi, ne kapiram.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.