КК Црвена звезда

1. Boli nas kurac za utakmicu sutra.
    Pustiti FMP da igra.

2. па шта нам вреди ако изгубимо сутра и победимо дарушафаку 2 разлике?

3. што је наравно немогуће кад имају образа да онако краду у немачкој што не би крали на домаћем терену

4. Kako nema brate pa dovoljno je samo da pobedimo darusafaku valjda

5. Ako izgubimo sutra a pobedimo darusafaku opet cemo imati pobedu vise od njih jbg nebitna je razlika

6. а да у праву си сјебо сам се

7. лоше ми замало да се онесвестим малопре због онога код марића

8. Trebao si da zoves da se ukljucis u program pa da se onesvestis, bas da vidimo za koliko bi vucic stigao do kosjerica haha

9. направио би аутопут до косјерића да брже стигне

10. ahahahahahahaahahahahahahaahh

11. иначе прецедник општине клапсо из снс је хтео да пробија тунел дугачак нешто много у пичку материну да се брже стигне до ваљева тим путем којим скоро нико не иде

12. чекај бре тачка иди у курац шта ме збуњујеш емотивно сам растројен

13. @tacka: I ako izgubimo imacemo i mi i oni po 15-14 sto znaci da ako ih pobedimo i sa 1 razlike mi cemo imati 16-14 a oni 15-15 sto znaci da cemo biti ispred njih mater ti glupavu jebem rekao sam ti da ne smaras

14. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahah

15. https://i.imgsafe.org/d8b6a70ac8.png

E evo da ne bude da ja nešto se proseravam, mada što pseto kaže nije mi jasno, vi i da izgubite od uniksa imate isti skor kao darušafaka u tom trenutku 15 pobeda 14 poraza, međusobni duel svakako odlučuje

16. иначе прецедник општине клапсо из снс је хтео да пробија тунел дугачак нешто много у пичку материну да се брже стигне до ваљева тим путем којим скоро нико не иде

Ako je to onaj valjevo-pozega put ljudi su debili sto ne idu tuda, mnogo se brze stize

17. ма лош пут у пичку материну пропо начисто

18. и да се уради асфалт целом дужином опет ће слабо ко туда да пролази

19. Dakle idemo ispocetka . Padali su redom ekipe poput Cska , Reala , Makabija , Barse , PAO , Zalgirisa , Baskonije , itd . Sada mi treba da se brinemo da li cemo nakon ovakvih ekipa proci i to sa 8 mesto . Jos je pitanje da li cemo mi proci ili neka ekipa opanaka . Sponzori Evrolige puni pare koji su kupili propale igrace iz drugih liga , podelili im tabletice koje nisu vitamini ! Trener koji je bio u Klivlendu u NBA i za kog bi bio promasaj karijere da sa tim budzetom ne prodje . A koga ce da secnu nego ekipu iz najmanje zemlje . Zvezda se ove sezone popisala po celoj Evroligi sta god bilo , kakve veze ima . Sledece godine je top 4 kod nas tako da ce se znojiti u Cokijevom paklu . Ne brinite se , mislim da je i par ljudi iz Zvezda primilo solidan kes da se ovako upropasti kraj sezone . To cemo videti u poslednjoj utakmici u Evroligi ove sezone , Zvezda ako bude igrala onako kako je drala sve napomenute ekipe od 1 cetvrtine sa 20 razlike , ne mogu ni sudije nista da im pomognu , ako ne onda je kes ipak primljen ! Uostalom Evroliga koja ima 4 tima iz Turske . Pa neko bi pomislio da je to velesila u kosarci bokte . Najvise bi voleo da im se popisamo u gostima , ako ne nema veze neka oni prave svoju Ligu lopurda . Znam samo da sl sezone picimo skroz do top 4 a tamo ce moci samo da pojedu bananu ! Inace dobre su za probavu , zaista . Gazi Zvezdo sve gazi opanke !

20. Ma Radonja neizvesnu završnicu digao na viši nivo, sa utakmice na neizvesnu završnicu sezone. Jebemo do kraja.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.