Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
čisto da znate, atmosfera ja provereno nikakva u ekipi, izbegavajte da se kladite na Zvezdu, ne kažem da neće dobiti, ali izbegavajte
Inace smo mislili da je bas vrhunska atmosfera posle 4 vezana poraza
ne samo zbog poraza, ali nećemo sad o tome da se ne kvari atmosfera dodatno... O Čovićevom uzimanju novca od Turaka, namerno neisplaćenih zarada da demotiviše igrače, tučama na treninzima i još mnogo, mnogo stvari neki drugi put
Dobro. Hvala
Vazi brt. Aj samo vidi da bude sto pre da ne sagorimo u iscekivanju.
uglavnom živimo u uverenju da ćorava legenda ulaže sve jer voli zvezdu, a mrzi partizan, glupa je pretpostavka da je konačno dočekao vreme za uzimanje para što zli jezici pričaju
Ja ne verujem u to da covic hoce da zaradi lovu!!
ma neće gde to, njemu je rezjltat zvezde na prvom mestu
Shokantno, onesvestio sam se malopre
Jel ti bio vucic gajbi da te povrati? Xd
Brate otvaram oci a moje i njegove mesnate usne spojene dok me istovremeno onako prodorno gleda u oci i ne trepce. Posle mi je rekao da on tako daje vestacko disanje sta
Kao da sam se udavio xd
Malo previse intimno ali nije to njegova krivica, to je jer je keva vise volela andreja
Ne zameram mu uopste, nije lako biti odbacen od drustva i neshvacen od vecine, ni jedan od velikana u istoriji nije bio shvacen i prihvacen odmah, npr Tesla, a mislim da je AV bar za koplje ispred
Brate ako si ti glup ko kurac i veruješ u svašta, ne znači da smo i mi.
Haha jebem ti koliko me je ovo nasmejalo.
а замислите да се утакмица игра овде у арени против дарушафаке, 37 800 душа се нагурало, седе навијачи и на клупама за играче, и присуствује вучић после победе у првом кругу да то прослави са највернијим гласачима на трибини, као некад, и даје лука митровић тројку од коша до коша у последњој секунди, 37 800 душа пада у несвест, и александар редом иде и диже људе ахахахх
после иде по кућама да помаже онима који су пали поред малих тв екрана... и ћебад носи ахахах
преружна утакмица вечерас, 126 поена фазон.
А зар та Дарушафака следеће године ваљда не игра евролигу?
не зна се, прво је било приче да ни они ни галатасарај не играју него ће у еурокуп, а сад се надају неком вајлдкард-у... ваљда.