КК Црвена звезда

1. Vec pricate o eurokupu? Cekaj bre da izgubite prvo, polako

2. sto volim kad se ovako sjatite i krenete da se nasladjujete trenutnom situacijom pa bude OPA, ko u decembru ono, imacete max jos 2 pobede a ono do kraja a ono 7 pobeda za redom ^^

3. Ne bi izgubili nista ni u eventualnom ispadanju iz el osim neke satisfakcije tako da ono. Ali iskaracemo turke tamo rascvetacemo im bulju kao nar kad pukne zapamtite ovo.

4. Solidno ispunjena arena sa obzirom da bi nam pionir bio preveliki na osnovu informacija koje neki imaju.

5. Kakvo će ovo da bude mučenje od utakmice

6. Mitrović bog košarke

7. Mitrovicu jebem ti sve

8. Jao Joviću oporavi se ko boga te molim

9. Koji smo mi kurac bez jovica jebem ti nebo

10. Poeni Zvezde u poslednja 3 meča - 64 (posle produžetka), 54 i 57. Izgleda da nećemo ni dotle da doguramo.

11. E da, el Dangubić toliko dobro nalupao Bjelicu da ovaj ne može da igra danas?

Edit
    I to pišem dok je Bjelica na terenu haha

12. Još jednom - kakva utakmica za košarkaške sladokusce

13. Bjelica konacno pokazuje da ima neko igracko iskustvo

A evo i dobrica, nadam se ne samo za ovih 20 sekundi

14. Koliko se vidi da Bjelicu niko ne može da čuva, ali skok u odbrani je malo tanak kad je on na centru

15. Pa dobro simone pa digni ruku makar jebem mu mater

16. Hahaha branko ga vratio na njihovu polovinu xdd

17. Pa jebemumater kako tako sude neke stvari protiv nas koje ne vidim ikad da se sude i na kraju ispada da su pogrešili pa gledaš u čoveka koji stoji na liniji penala valjda lako vidiš da li je krenuo ranije ili nije toliko sam ljut da neću uopšte interpunkcijski znak da stavim

18. Imamo najlošije četvorke ne u Evroligi nego ako se uračuna i Evrokup, možda čak i krovno takmičenje

19. Brateeeee kakav je kradljivac Dženkins uopšte mi ne bi bilo svejedno da ga vidim u gradskom prevozu