КК Црвена звезда

1. KUĆO ESTE LI DRUGI?

2. A MI KUKAMO ZA DINAR PROSIMO

3. Meni je ovo njihovo jadnije od onih nasih SMS poruka... Toliko se trude da stvore sliku kako smo mi drzavni projekat, a oni jadni, pa nemaju dinara, pa i pored toga sto nas svi guraju, osvajaju titule, pa njima niko ne pomaze, pa jao, daj da se sazalimo... Kao da misle da imamo svi zajedno 6 godina, da nemamo mozak, i da nam je izbrisano pamcenje, kao sto se njima ocigledno resetuje na svakih 2 godine recimo, pa se zaboravljaju raznorazne stvari i malverzacije... Copy paste usadjeno misljenje, k'o roboti majku mu... Katastrofa.

Nego, 'de si mali crnjo, cuknem te u glavu!? Kao sto napisah pre par dana, ocigledno ih boli kurac za broj stranaca i za nasu ligu... Milicic, Dragovic, Keselj, dvojica od ove trojice da dodju, i to ce stvarno biti paklen tim po imenima, sto naravno treba dokazati i na terenu. Realno nam treba bolji trener, ali mislim da bi sa takvom ekipom cak i Radonjic postigao neki uspeh...

4. Ma da bre, njihovi crnci i Francuzi igraju za dž.
    Ma nije Radonjić baš takav panj, nek formira po svom sad postavu pa da vidimo. Samo da ne dovuče nekog iz Budućnosti i kul.

5. Јашта, има да нам Кешељ буде играч са највише твитова у Аба лиги.

6. Meni je ovo njihovo jadnije od onih nasih SMS poruka...

Ništa nije jadnije od tih vaših poruka, ne brini.

7. Najverniji navijac KK FK SD Crvena Zvezda Diva Vucic Covic Drzava nas gura - Skocimis!

8. Колико треба пара, имам овде неких 120 динара па да уплатим.
    УПЛАТИШ ДИНАР НЕКОМЕ ЛЕБАЦ! ЕЈ!

9. Ne, ne, budlaga, kaže se KK FMP CRVENA DIVA TELEKOM LABORAL ULKER VIZURA KRAGUJEVAC REGAL WIZARDS

10. Zok patlidzan mts vip telenor orion sbb total tv eps pecenjara vujosevic

11. I šta ćeš sad?

12. Pa ja konkretno ništa. Al' Duletove bebe planiraju da močaju po vama ko u proteklih deceniju i po. Ja mogu samo da gledam i uživam.

13. Jel ti sada lakše kada si to rekao?

14. Kontam da vas je sramota da svoju temu punite postovima o nama, pa ste došli ovde da pišete. Nama ne smeta.

15. Izvinte. Imam gramatičko pitanje. Da li se u vokativu obraća cigankinom organu sa "ciganska pičko" ili "cigankina pičko"?

16. Raspitaj se u Pečenjari Vujošević. Čujem da im dobro ide gramatika i vređanje.

17. Delijama je velika cast sto ovoliko glodara prisustvuje na zvezdinoj temi

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.