пролетос нанео ме је пут са пријатељима у један елитни локал у престоници. Забава је трајала неких два сата у локалу док су прекопута седели Мирко Шијан. Ту су се и задесиле рођене ћерке прослављеног фудбалера Драгана Џајића. Када је њихово понашање превршило сваку меру преузео сам ствар у своје руке и почео ударати Џајићеву ћерку сумануто из све снаге. Када није могла да се одбрани почела ме је наговарати на секс у хотелској соби са планом да ми одузме живот када заспим.
ma klinac pa se naprzio, osetio malo beograd malo mu neka klinka popusila jer igra u zvezdi malo dobio i parica kakve nije video u zivotu...afrika je to, cemer jebeni.
Космајац
пролетос нанео ме је пут са пријатељима у један елитни локал у престоници. Забава је трајала неких два сата у локалу док су прекопута седели Мирко Шијан. Ту су се и задесиле рођене ћерке прослављеног фудбалера Драгана Џајића. Када је њихово понашање превршило сваку меру преузео сам ствар у своје руке и почео ударати Џајићеву ћерку сумануто из све снаге. Када није могла да се одбрани почела ме је наговарати на секс у хотелској соби са планом да ми одузме живот када заспим.
vozio sagmajster reli pariz-dakar video iznemoglog crnca u pustinji, dao mu vode,ovaj ga iz zahvalnosti pratio do srbije.video ga terza.pita ga jel studira,ovaj se pogubio.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
željko solidna rotkvica
Хахах ладно се лик надрко
па мора неко да вам каже какве сте џукеле, постали сте бесрамници
BRAVO, IZNERVIRALI STE ŽELJKA, NADAM SE DA STE SREĆNI SAD :'(, A TI KALINIĆU POGOTOVO!
A vi kao niste prozivali Štimca pre par nedelja, a koliko nas je samo taj čovek zadužio
Lečki Brav XD
Само за ротквицу!
https://www.youtube.com/watch?v=Xrmopqix8oQ
Zeljko govno uvek pljuje igrace posle poraza
Hahahaha Mbodj jebeni.
https://www.instagram.com/p/BPLhXZ6DHhY/?taken-by=mamadou_mbodj
zvezda se zajebala sto nije zadrzla mbodja.
Iz kakve li smo mi njega gladi izvukli te je ovoliko naložen i zahvalan i dalje?
ma klinac pa se naprzio, osetio malo beograd malo mu neka klinka popusila jer igra u zvezdi malo dobio i parica kakve nije video u zivotu...afrika je to, cemer jebeni.
od zvezde je dobio markicu za prevoz, 3 obroka dnevno i gajbu da deli sa nekim sabratom iz somalije.mozda 300 evra jednom.da ima.
Космајац
Znam. Zato me i zanima u kakvoj li je bedi živeo kad mu je i to premija u životu. Upravu je pseto.
EDIT: Vrv je kad nije igrao krečio Terzi vikendicu pa je i tu možda dobio koji obrok više.
imaginarni obrok vise.
Mbodj je nosio dresove svoje u selo za lokalnu ,,ekipu,, gde je igrao. Samo ne znam kako su ga pronašli jebeno.
vozio sagmajster reli pariz-dakar video iznemoglog crnca u pustinji, dao mu vode,ovaj ga iz zahvalnosti pratio do srbije.video ga terza.pita ga jel studira,ovaj se pogubio.
Lik drži kevu na fb profilnoj.
A slike od kuće su kao da ih je UNHCR snimao za neku svoju kampanju za siromašne hahahah