КК Црвена звезда

1. a kako kod tebe je mnogo bolje

2. Ja imam Dodika on nema!

3. Sanitarni čvor
    vozio sagmajster reli pariz-dakar video iznemoglog crnca u pustinji, dao mu vode,ovaj ga iz zahvalnosti pratio do srbije.video ga terza.pita ga jel studira,ovaj se pogubio.

Hahahaha

4. Šta je bilo to ko koga pljuvao ne znam u gužvi posle utakmice bio sam, ne znam o čemu pričate.

5. AJOJ KAKO ĆE STOKA DA NAS NATRPA 50 RAZLIKE SLEDEĆI SUSRET :)))))))))))

6. Hahahaha kakvu pošalicu pripremio ovaj magarac još umirem od smija.
    http://static.mondo.rs/Picture/580866/jpeg/zvezda-fener-23.jpg

7. Lika sa bradom pored blam skim deli navijačku pripadnost.

8. Ja bio na tekmi,ni u jednom trenutku se nije skandiralo Zeljku, samo Bogdanu, cak mi je i deo ljudi aplaudirao kad je ulazio u halu.. mozda su iza klupe neki skandirali ali cela hala nijednom,ili sam ja bio na pogresnoj utakmici,ko zna.

Sve u svemu,mozda i najbolja atmosfera na kosarci u poslednjih nekoliko godina, nijednog trenutka se nije stalo.

Sto se tice pobede, sta reci osim- jos jedna istorijska pobeda nad protivnikom sa visestruko vecim budzetom.

9. Radonjic: gud difens vi ken du betr

10. E pa blajvaga to za budzet nije tacno evo Topmsona smo doveli za 500 000 mesecno, oduzeo Vucic od fk partizan ;)

E kaze ortak koji je bio na tekmi da organizovanog pljuvanja Zeljka nije bilo al izgleda jedan deo jeste pevao, kako god ne znam sta je ocekivao..u toj voljenoj mu turskoj su ga navijaci Galate prekrili pljuvackom i skandirali gore stvari pa mu nije ovoliko tesko palo..

11. Jesu mu skandirali neserite, ali to je isto kao da su mu se javili na ulici desi brt sta ima, nista strasno kako je on to opisao tako da jede govna sto je izgubio, da smo svajcarci pa i da kazes jooouj vredjali covjeka posto smo slepci generalno i jajare, moze se reci da jede govna

12. Ma da nemas ti tu sta, evo Bogdan ispao gospodin i izjavio to je sve normalno, radi se svuda i kraj price

E moracu da stavim u kola ono sranje sto se trese kad kola idu i umesto one lutkice glavu bogdana bogdanovica da mi klima i klanja dok se vozimo gradom ja i on da ne budem sam

13. Nije se skandiralo Želimiru.

14. jel bio aktuealan ratko mladic?
    ne bi se ni setio njega da nema tekmi.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.