КК Црвена звезда

1. Ma i da mu se jeste skandiralo zaslužio je kurčinu za ona 2 nepostojeća faulanu napadu kada se utakmica lomila.

2. od boga srba do turcina je kratak put
    tj.tanka je linija

3. Zeljko govno uvek pljuje po svemu kad zapeni, ne ume da gubi covek.

4. Al volim da ga gledam kako peni, uzivao sam dok sam gledao konferenciju, jos posle radonja jedan veliki gospodin objasnio kako se to radi.

5. Али најјаче што је индиректно испљувао Калину. Богдан промаши 5 тројки, а он прозива "играча који је хтео да испадне јунак". Па што га држиш у екипи кад знаш да је Делија до коске, да зна какав је притисак навијача. Толики велики играчи, а Калина мора да преузима одговорност. Да је дао тројку, онда би рекао да је "велики професионалац", овако пишај по Калини, он је крив и за пораз и за скандирање.

6. Tako i u repstaciji sve svalio na igrace glibavac, groblju stvarno u krvi da samo kukaju na neki kurac

7. I mislim da bi zelimir mogao dosta da nauci od radonje hahahah

8. Ma ko mu jebe mamu tursku.
    Nije mu smetala zastava Kosova i divljanje tokom minute cutanja za Jagodu.

9. Taktički najzanimljivija tekma koju sam gledao u životu. Radonja kralj sve i jedan potez prvi povlačio a Želimir samo kontrirao nijednom nije napao. I na kraju nas usralo da imamo bacanja na male faulove i ćao đaci. Jović vodi poslednji napad ne zna šta će čist trenutak inspiracije mlađahnoga čamuge i to je to

10. A i Simon > Veseli jbg

11. I srecan kuzmic svima koji slave pa i meni xd

12. Solidna bljuvotina, taman za male rasnije da šeruju

13. Ahahahhaha šta nije tačno iz teksta?

14. Solidna bljuvotina, taman za male rasnije da šeruju

15. Nadjite netačni deo teksta.

16. ovi tekstovi sa mnogo pitanja su uvek sranje.
    gde ste bili gospodjo del ponte kada su ubijali srbe?
    gde ste bili gospodjo del ponte kada je nesto nesto nesto?
    itd

17. Organizovanog pljuvanja i vredjanja sem Bogdna, Fenera i Turaka nije bilo, dakle kop nijednog trenutka nije pomenuo Zeljka, osim opet kazem, ako je neko iznad njega pljuvao kad je penio zbog faulova ili necega.

18. Ahaha kakav tekst

Cigani glupanderi izgleda ocekuju od Zeljka da se bavi policijskim i politickim radom, kao i da iz inostranstva zove Pionir kad navijaci Partizana vredjaju nekog. Jbt koji glupanderi.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.