КК Црвена звезда

1. To što imam funckiju u SNSDu ne znači da moraš da spemuješ svuda.

2. хахаха јебеш ме да му се странка исто зове снс

3. Savez Nezavisnih Socijal Demokrata

4. Rasni glavni bot za srednju i istočnu bosnu, jedini zna da koristi internet. Dobije nekad, od Dodika, i jogurt uz burek sa sirom.

5. па од нечега мора да се почне, не може одма да се краде из локалне самоуправе, полако

6. Rasni utripovao da upiše faks u Bgd dogodine (auu jbt pa u oktobru sad), eno ga kači statuse na fb "gdeee je saad mooj beograd :'((("

7. A kurče se nešto republika srpska ovo ono a svi jedva čekaju da dođu ovde da studiraju. Nije za ovu temu ali me zanima ima li uopšte fakulteta u toj zajednici srpskih opština tamo? Znam da ima neka brutalno laka medicina u Foči valjda.

8. Koga mi da prozivamo za fakultete, nama je predsednik kupio diplomu.

9. хаха кад је изашла прва генерација доктора из фоче порасла смртност у босни за неки озбиљан проценат, озбиљно

10. Marko jebe ne vadi, Rasni botina Dodikova iz njegove omladine

11. Opaaaa, školarac, će častiš?

12. Rasni u stranci kod počasnog predsednika Partizana, prodao veru za večeru

13. *prodao veru za sendvič

14. *purek sa sirnicom

15. Ahahhaha pa Dodik je veći Srbin i od Željka Obradovića.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.