КК Црвена звезда

1. Rsb rak rana ciganizma

2. Otvorena zagrada netacan deo zatvorena zagrada

3. e nije ono Muta Nikolic sto je uleteo da se raduje nego Lister, sad bas gledam

4. Hahaha gde se Listera seti

5. a eto, to izmedju dubokog razmisljanja tko je ubio Djindjica i zasto je Zeljko takav egoista

6. Желимир Највећи Симе Србин Обрадовић

7. Poturica. Prodao veru za turske milione.

8. picka.
    pravi srbi treniraju beobanku za 200 evra

9. Scouser
    e nije ono Muta Nikolic sto je uleteo da se raduje nego Lister, sad bas gledam

hahahaha jeste Lister posle je konferenciju vodin

10. Pa da, obicno pr vodi konferenciju xd igor vujicin se zove lik

11. Odem sinoć da se napijem posle tekme stojimo tako za šankom i izvalim moju frizerku sa nekim pičkicama pusim joj poruku ima li šta za mene tu i ona kao priđi slobodno ne ujedamo he he i ja priđem pozdravim se sa njom znate ono kao poljubac u obraz a u stvari samo se dotaknete obrazima i tako se pozdravim sa još jednom koja je tu sedela i dok su nam se obrazi dodirivali ja joj kažem za koga ti majka venčanicu sprema? ali me nije razumela jer iz Nepala tako da nisam jebao ništa

12. Am stevcná vamsvima sropska ng zivili

13. Колико је тај Жељко однео соли на Космет?

14. Иначе, Звезда игра, разбија. Не знам шта се то дешава.

15. Odneo je da bi Turkom rucka osolio!

(motiv iz narodne pesme "Boj na Kosovu")

16. Evo i Čović je rekao da nije bilo skandirabja

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.