Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
A Mladen Ivanić je lopov jel tako?
Debela pička.
Pa ne znam baš...
Khm...
Spremio radinja novog crnju da ubaci u igru zadnjih dva minuta, seo crnja na reklame i čeka da uđe, a ono nije bilo prekida do kraja i on jadan presede na reklami a nije ni usao u igru. Xd
:D
Kakva plava pičketina u publici mmmmmwaaahh
Počinje da mi bude žao ovog Mitrovića, i sam je počeo da kapira koliko je očajan. Protiv Krke ne ume da se pokaže jbt..
I njemu je zao sto je sjebao oba kolena. Vrv vise nego tebi.
Svaka cast njemu, ali ako je sjebao oba kolena, ne mora da se leci u timu koji gađa top 8. Ne znam da li si gledao tekmu?
Prebaciti ga u FMP.
Treba ga ispostovati makar do kraja sezone mada bih ga ja ispostovao do kraja ugovora, to nam je kapiten sline jedne.
I Miloja u FK vratiti da se ispostuje legenda.
Setio sam se zasto ne razgovaram sa debilima.
Haha :D
Omakne se povremeno, zaboravi čovek.
A jebes mu majku nisam masina
Mitrović treba da istetovira Arkana na listu ili Patrijaha Pavla na podlaktici, neku manju fresku na sisi i Gračanicu na plećki bio bi MVP EL
Branko Lazić ima istetoviranu suzu koja se vidi pod UV svetlom kada je ubio Partizan
Čitao sam u nekom magazinu
Sova tetovirala Radonju na karabataku