КК Црвена звезда

1. Dobar novi crnjo. Biće dobro pojačanje.

2. Jebo te on u dupe

3. Jebem ti sve u pičku šta je ovo laki poeni eto šta je

4. Neću sad ovu odluku konkretno da komentarišem, ali ima li jedna jedina lopta koja je otišla u aut a da nije sudija odlučio da je za njih, ne računajući onu kad je lik na pola terena promašio pas

5. Ma opušteno karamo ih.

6. Mene još uvek tišti onaj Jovićev treći fantomski faul. Štonoreče Pazl bar sude ove korake stalno.

7. Jovic gospodar

8. Ps, jebiga za tiket, da je imao Jović više od 5 minuta u prvom, lagano bi došlo, čini mi se da možemo mnooogo bolje

9. Da su na terenu bili jovic i kuzmic koji su nasa dva najstandardnija igraca uz simona i branka doslo bi ovako sa voltersom i ovim babunom sto mu je vruca lopta tesko. Evo opet babun na terenu serija 7:0 za njih

10. Jao kolko mi ide na kurac ovaj divljak, on i bobi dikson najodvratnije čamuge jebene

11. Тешко Звезда побеђује кад противник успева да сачува Симоновића. Штета ако изгубите ову, јербо овај Макаби је једна тако шугава екипа... К'о јебени Бруклин или Никси у НБА пар сезона док су имали све скупе и добре индивидуалце, који нису успевали плеј-оф да изборе.

12. Pa jebem ti mater useru jedan

13. Sestru ti divljačku jebem

14. Kako bih tukao ovu debilčinu od komentatora samo nek i on nervira malo su mi ovi na terenu

15. Zašto on komentariše svaku jebenu utakmicu Zvezde koga on i koliko plaća el u stranci jebenoj o čemu se radi ovde

16. Gudura rešava ovo

17. Pa nek reši više šta čeka koji kurac

18. Ma Jović je genije dajte mu počasni doktorat

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.