КК Црвена звезда

1. Ja sam govorio skroz suprotno. Da je dobar i sve.

2. Pokazao sam svoj STAV suprotno vasem jednoglasnom misljenju.

3. Jebem im majku krvavu za bakljadu

4. Koja ce kazna biti jbt...

5. Kolki debil trebas biti da pored svih kazni palis jebenu baklju u hali.

6. Ni ja ni za koga na početku ne pričam da je loš, i Gala Mekela sam branio mnooogo duže nego što je trebalo. Jedino Mitrovića baš dugo prozivam, evo u poslednje vreme i on igra sasvim solidno, danas bio odličan

7. Ma protiv Efesa lagano bez publike. Ili će biti neka kazna fazon 100k evra. Plus su opet navijaci usli na teren jebo ih selfi sto ga naprave na parketu.

8. Ima se para ne sikirajte se dragi prijatelji. Pare dođu i prođu, samo zdravlje čuvajte.

9. PuppetMaster

Pokazao sam svoj STAV suprotno vasem jednoglasnom misljenju.

оке

10. Наредне три код куће играмо против Ефеса, Глатасараја и Бамберга, а гостујемо ЦСКА и Реалу. Да избамбусамо Турке и Немце, а ово у гостима како буде.

11. Imate li snimak utakmice? Nisam mogo da gledam, bas jebah tad, jebi ga prioriteti

12. Rano je jos, izbacice kasnije. I ja trazim, lomatao sam se po nekim ocajnim strimovima.

13. Zamalo da Željko ostane bez prijatelja iz Galatasaraja a imao ih je mnogo tamo pre početka meča i na svu sreću ostali su prijatelji

14. Prijatelji su najveće blago.

15. Kolika muda Simon ima, 0-7 trojke sutira, i opet odapinje, pa na ulaz malo levo malo desno, ju ju ju

Al' realno sta je Mitrovic danas odigrao, svaka mu cast

16. није то имање муда него немање мозга

17. Debil mitrović, sad gledam neke snimke, onaj crnjo ostajao sam na trojci jer ga ovaj nije cuvao.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.