КК Црвена звезда

1. Mitrovic odigrao vrh, samo da nastavi i bice onaj stari mitar kapiten.

Simon ima muda veprova kakav doktor.

Simon-Jovkara-Kuzma bermudski trougao evropskih velikana

2. Crvena Zvezda je za 35 dana zabeležila 7 pobeda u EL, dok je institucija magijom u sezonama 2004/05, 2005/06 i 2012/2013 ukupno zabeležila 6 pobeda iz 38 odigranih utakmica. Čarobnjaštvo

3. Rasni više prati Partizan od pojedinih Grobara, svaka čast Rasni, pravi čovek naroda, navija za Zvezdu, ali prati i ostale srpske klubove. Isto kao i par nas Grobara, Grobari smo, ali pratimo ostale domaće klubove po Evropi.

#stopsvadjanju #zajednosmojachi

4. Ja pre svega pratim Zvezdu, ali mi je drag i taj amaterski nivo košarke.

5. ма расни је дебилчина

6. Zvezda je za dve sezone od penzionera i ucitelja iz Srbije dobila vise para nego Partizan od prodaje telekoma Republike Srpske za 8 godina. Jos jedan rekord.

7. A šta će tek biti kad prodamo i EPS sad posle izbora ajao pa ja ne smem ni da zamislim, eno rendolf se nešto ne snalazi u realu još, a nama će bjelica otići, tu je i bjelica iz minesote da bude bjelica umesto bjelice posle pa ne ja ne znam stvarno kako će ovaj bedni narod preživeti ovaj zulum i teror

8. Bomba priznao da su Igokea ovom izjavom za telekom RS.

9. A šta će tek biti kad prodamo i EPS sad posle izbora

Ahaha, niste sposobni ni brojila da popisete u dupe vas naprednjacko, vi cete prodati nesto

10. Od prodaje Telekoma RS je zaradila RS. Da li i okolne zemlje treba da vas finansiraju da ostvarite po 1 pobedu u sezoni u EL?

11. Ne kapiras kako to ide, Dodiku kao najvecem zivom Srbinu je Partizan u srcu.

12. zvezda mi je sveeee
    zvezda život jeeee

srce moje je uvek uz zvezdu

13. Zvezda odere Panatinaiokosa, a bombaš priča kako se očitavaju brojila od EPS-a

14. Јел има неђе снимак серије 16:0

сморих се на послу

15. Изгмизало говно да и послије 7 узастопних побједа нешто сере о Звезди. Па колико то образа нема, људи моји...

16. Lijepo je biti Zvijezdaš ovoga jutra, jeste da sam dalijeko trbuhom za kruhom ali ta ljubav grije neprestano..

17. Sve manje paznje dobijam, uglavnom bosnje sto i nije nekakav izazov.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.