КК Црвена звезда

1. Fadjo jel ti lijep?

2. Ne koliko Salovoj ženi.

3. Ali ovako, malo, jel ti lijep?

4. Kako je otkinuo od kurca posle au au au

5. Znate sta je jebeno krenem da kazem da mi je npr branko najgotivnija glava tu pa se setim npr kuzme doktora ili jovketa gospodara kosarke ili npr simona kapitena dozivotnog ili gudure mudonje i kako da kazem sada koga najvise gotivim?

6. јовић је док је био у радничком из крагујевца заврнуо неке каматаре за солидне паре и побегао, као вратиће чим му легне плата, а заостале биле плате тад, криза у радничком, па се накупило, знате како је после ишла она прича да га је звезда отела радничком и то. е па јовић запалио и није смео да се враћа после. и то узео кола од лика код кога је становао, као кренуо до маркета да покупује неке намирнице па да се не цима пешке кроз град да га не смара обичан народ, да позајми ауто само до темпа... после тај човек морао да иде до београда по ауто, хаха.

7. Hahaha i treba tilmo da te jebe lažovu!

SLIKAJ ILI NEVERUJEMO!

8. Haha Dio ja hteo danas da napišem:
    Tilmo si to ušao na Acin akaunt?!?!?

9. sunce ti, on da joj baci kosku a ona bi da joj Brane krne zvaku, nije joj dobro bilo celo vece sig nije mogla oka sklopiti

10. Pa istina je ovo, posle su ga našli i potapali ga na jezeru kod hale jezero i jebali ga u kukuruzima ka batočini tamo xd

11. Ma da, i glavu su mu odsekli :)

12. Je l mu osečena glava? To zanima me

13. Fadjo i Dio da odgovore jel vam onako malo lijep Lazic?

14. Je l nam više odgovara pobeda baskonije ili barse?

Ne znam kog da mrzim trenutno?

15. Barsa ako nadoknadi 20 razlike onda mi svejedno

16. Jebe nam se tačno i za jedne i za druge.

17. иду нам на руку ови резултати... још да ставимо дарушафаку на листу искараних и то је то

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.