КК Црвена звезда

1. Usrani Žalgiris. Elem, blago me plaši potencijalni razvoj situacije u kojem nas usere protiv Barse, dobijemo Žalgiris i Albu, a onda puknemo od PAO-a, pred domaćim navijačima, u odlučujućoj tekmi. Ne bi me čudilo da se desi nešto slično. Da se naložimo kao nezdravi, a onda hladan tuš. :D

2. reme, nije da se nije desavalo ali svakako bih voleo da drknemo barsu, zalgirisa i albu ko ga jebe

3. I onda bi bili opet "in" i opet bi bila puna arena govnara i naravno da bi pukli. Koliko god svi kenjali protiv vodja navijackih grupa sistem dodele karata njima da ih prodaju je odlican.

4. Ma, odavno se ne ložim toliko na navijanje i to, ali taj scenario bi me doveo do srčanog udara. Sećam se kako mi je kao mlađanom đetiću teško pao onaj mrtvi Strazbur, iako je UEFA kup drugorazredno takmičenje vazda bilo, a i fazon, prošli bi u top 16, ništa specijalno.

5. Gde je hromozomov komentar? Hahaah

6. Ma treba se maskirati u navijace panatenaikosa i napraviti sranje neko da ih izbace.

7. Brate, izbacili bi nas kao organizatora, jer smo to dozvolili. Možda bi njima oduzeli bodove. Ubio bih se da ALBA prođe u top osam. lololo

8. Al je pao pokenjao zalgiris u trecoj, izjednacenje

9. Trojka za litvanske zelene ajmo majku vam jebem balticku

10. Votka vam je go kurac haludze izaziva

11. Al ja mislim da su nam sanse za prolazak u TOP8 oko 80%, za fajnal for oko 50% a za osvajanje oko 90% , jer cemo tada biti nalozeni opasno.

12. Gusto jbg, mislim da će Pao na iskustvo ovo da dobije.

13. Vidi iscimaj tilma da malo prodiskutujete u vezi tih procenata

14. у успех кк црвена звезда (или како већ) може наду да полаже само човек дебил

15. 70-66 oPAAAAAAa

Ako Žalgiris večeras dobije, navijači Zvezde treba da im budu zahvalni do neba jer nam je u mnogome pomogao da dođemo do f8 !

16. zalgiris tri trojke za redom

17. PA KA'E

PUTA BARSA PUTA BARSA OLE OLLE

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.