Usrani Žalgiris. Elem, blago me plaši potencijalni razvoj situacije u kojem nas usere protiv Barse, dobijemo Žalgiris i Albu, a onda puknemo od PAO-a, pred domaćim navijačima, u odlučujućoj tekmi. Ne bi me čudilo da se desi nešto slično. Da se naložimo kao nezdravi, a onda hladan tuš. :D
I onda bi bili opet "in" i opet bi bila puna arena govnara i naravno da bi pukli. Koliko god svi kenjali protiv vodja navijackih grupa sistem dodele karata njima da ih prodaju je odlican.
Ma, odavno se ne ložim toliko na navijanje i to, ali taj scenario bi me doveo do srčanog udara. Sećam se kako mi je kao mlađanom đetiću teško pao onaj mrtvi Strazbur, iako je UEFA kup drugorazredno takmičenje vazda bilo, a i fazon, prošli bi u top 16, ništa specijalno.
Usrani Žalgiris. Elem, blago me plaši potencijalni razvoj situacije u kojem nas usere protiv Barse, dobijemo Žalgiris i Albu, a onda puknemo od PAO-a, pred domaćim navijačima, u odlučujućoj tekmi. Ne bi me čudilo da se desi nešto slično. Da se naložimo kao nezdravi, a onda hladan tuš. :D
reme, nije da se nije desavalo ali svakako bih voleo da drknemo barsu, zalgirisa i albu ko ga jebe
I onda bi bili opet "in" i opet bi bila puna arena govnara i naravno da bi pukli. Koliko god svi kenjali protiv vodja navijackih grupa sistem dodele karata njima da ih prodaju je odlican.
Ma, odavno se ne ložim toliko na navijanje i to, ali taj scenario bi me doveo do srčanog udara. Sećam se kako mi je kao mlađanom đetiću teško pao onaj mrtvi Strazbur, iako je UEFA kup drugorazredno takmičenje vazda bilo, a i fazon, prošli bi u top 16, ništa specijalno.
Gde je hromozomov komentar? Hahaah
Ma treba se maskirati u navijace panatenaikosa i napraviti sranje neko da ih izbace.
Brate, izbacili bi nas kao organizatora, jer smo to dozvolili. Možda bi njima oduzeli bodove. Ubio bih se da ALBA prođe u top osam. lololo
Ili Žalgiris recimo.
Al je pao pokenjao zalgiris u trecoj, izjednacenje
Trojka za litvanske zelene ajmo majku vam jebem balticku
Votka vam je go kurac haludze izaziva
Al ja mislim da su nam sanse za prolazak u TOP8 oko 80%, za fajnal for oko 50% a za osvajanje oko 90% , jer cemo tada biti nalozeni opasno.
Gusto jbg, mislim da će Pao na iskustvo ovo da dobije.
Vidi iscimaj tilma da malo prodiskutujete u vezi tih procenata
у успех кк црвена звезда (или како већ) може наду да полаже само човек дебил
70-66 oPAAAAAAa
Ako Žalgiris večeras dobije, navijači Zvezde treba da im budu zahvalni do neba jer nam je u mnogome pomogao da dođemo do f8 !
zalgiris tri trojke za redom
PA KA'E
PUTA BARSA PUTA BARSA OLE OLLE
JEBIIII
Pao pao