КК Црвена звезда

1. ДАЈТЕ ЖАЛГИРИСУ РЕАЛ ДА СЕ ИГРАЈУ, ИГРАЈУ, ИГРАЈУУУУУУУ

2. E tako. Sad je muka sto i zalgiris ima velike sanse za top8 pa ce protiv nas biti nalozeni do maksimuma

3. Ma imaju kurac sanse. Debilni ribari su to. Ispusice u sledecem kolu.

4. Глупо је што се сад опет оптрећеујемо четвртфиналом. Боље размишљати корак по корак. Свака нова победа нам је битна због УЛЕБ-овог коефицијента, а за пласман у четвртфинале баш би морале да се поклопе многе ствари на које не можемо да утичемо.

5. U sledecem kolu je njima realno da izgube od makabija u gostima, real tuce pao, a igraju alba i galatasaraj i alba bi to trebalo da dobije kod kuce...

Pao je onda na skoru 5:6, alba takodje, zalgiris na 4:7 a mi ako pobedimo barsu 4:7 lolo tako da ako pobedimo barsu posle sami resavamo svoju sudbinu sto bi istaknuti sportisti rekli jer igramo sa svim direktnim konkurentima

6. Dok mi slavimo zbog uspeha u Evroligi komšije raspravljaju o finansijama lololo

7. Inace kada bi se fantazija ostvarivala pa da dobijemo mi, makabi, real i galatasaraj pa da se userem u gace od srece

8. Глупо је што се сад опет оптрећеујемо четвртфиналом. Боље размишљати корак по корак. Свака нова победа нам је битна због УЛЕБ-овог коефицијента, а за пласман у четвртфинале баш би морале да се поклопе многе ствари на које не можемо да утичемо.

zvuči razumno, a to ne volim kad se radi o zvezdi
    dakle
    DAJTE REAL DA SE IGRAMO, IGRAMOOOOOOOOOOO

9. JA SAM REKAO PRE SKORO POLA GODINE OVO:
    KUP
    LIGA
    ABA
    F4
    Skoro pola smo ostvarili!

10. Fendere, nije bas tako. treba nam jos samo jedan poraz panatinaikosa brate a igraju sa realom sledece kolo. Znaci ostali rezultati nas ne interesuju toliko-samo da pobedimo sve 4 do kraja i cao.

Ali nisam ni ja u fazonu opterecivanja tj nisam ni bio, zadovoljan sam bio samim prolaskom u top16 jer je bolji rezultat u odnosu na proslu godinu i jedan od klupskih ciljeva.

11. Pseto očeš da mi ga88 poizdodiruješ?

12. Rasni
    Dok mi slavimo zbog uspeha

koji uspeh buraz predzadnji ste lololo

Свака нова победа нам је битна због УЛЕБ-овог коефицијента

cemu sluzi taj koeficijent, nisam primetio da nesto znaci kad su srpski klubovi u pitanju.

13. Па нпр. прошле године је Звезда била у четвртом, а Партизан у петом шеширу, иако је Звезда у сезони пре те играла Еврокуп, а ви Евролигу.

14. Ma ko jebe sledecu sezonu mozda se odmrznemo do tad. Sad je bitno da poderemo.

15. hahaah koeficijent jebeni xD

16. JA SAM REKAO PRE SKORO POLA GODINE OVO:
    KUP
    LIGA
    ABA
    F4
    Skoro pola smo ostvarili!

Па пошто за све ове године Каизен једино послушао и прихватио твој предлог на Вукајлији, а да га је чак и за модераторе болео курац, почећу да верујем имаш везе и у УЛЕБ-у. Лололо

17. Rasni je mlad decko koga ne krasi bas neka nasledna inteligencija, ali ne razumem ostatak forumasa, vecinom iskusnih napacenih dusa kada govorimo o nekada Zvezdi, a sada FMP-u. Vi zaista jeste socioloski fenomen.

Zar do sada niste naucili da se ne primate pa dobijete preko dupeta na kraju sezone. Toliko godina razocarenja i opet isto ponasanje. Mislim da je latentni mazohizam u pitanju. E Dulo, sta napravi vecini nesrecnice.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.