КК Црвена звезда

1. Od kada Dženkins pored redovnih treninga radi individualno i sa Bogdanovim, postiže i više poena. Bogdanov pomaže.

2. Sad ce glodari, posto vise nisu rekorderi, da pricaju kako je lose navijanje u ABA ligi. Lololo

3. JEEEEBIIIIIIII REKORDOA ARENEEEE

Da, baš si ga jebao tako sedeći kući, neverovatno je jeban.

A mitke opet počeo da patetiše, sad će da napusti sajt, lolo

4. Људи утакмицу је добио/изгубио онај мали буђави што му је побегла лопта на, чини ми се +1, кад је Ђенка промашио друго бацање. Остало је одиграно на срце и муда. И ушло је све што се бацило на кош.

Само не могу да верујем оваква слободна бацања која се понављају из утакмице у утакмицу и ОЧАЈНЕ улазе. Одбрана је била ок.

5. То што сам пожелио, била је још жеља милиона људи у Србији. Мислим да није улудо замолити за чудо да би се испунила очекивања тих људи, јер ће макар на ових пар сати еуфорије заборавити на своје проблеме који их тиште. Што се мене тиче, шта буде да буде, ја ћу се трудити као и сад да живим скромно и праведно, па ћемо да видимо.

ma ok matori, kapiram ja euforiju i to, ali moram i ja da serem pa to ti je(iako u principu stoji sve što sam rekao). :D uživaj

6. Не брино, Радмило.

7. Мислим да није улудо замолити за чудо да би се испунила очекивања тих људи, јер ће макар на ових пар сати еуфорије заборавити на своје проблеме који их тиште.

Problemi?
    MA NEMA PROBLEMA!

8. дај бре митке

оћеш да повратим сад овде

9. ja sam rasan

Sad ce glodari, posto vise nisu rekorderi, da pricaju kako je lose navijanje u ABA ligi. Lololo

Kako vam Grobari padaju na pamet....

ĐENKAAAAAAAAAAAAAAAAAAaAAA

10. Ако кад будем имо сина зваће се Џенкинс.

11. Moramo se nekako riješiti nekoliko pičaka u ekipi, igrati ako treba sa trojicom ali koji imaju muda, nego da gledam simonovića, radenovića lazića i tako neke likove

12. Навијао сам за Будивељник, увек против Звезде, наравно. Навијаћу и за Цибону у полуфиналу АБЕ и за Уникс.

Увек против вас, против вучићевског естаблишмента.

13. Poskidali majce oko mene ludnica Dženkis ubacuje neku nenormalnu trojku a ja seo i plačem i samo se pitam šta će se desiti da nas zajebe sreća ovaj put. Pita me ortak sad "jes ti to plako" ja kažem "brate odo kući peške ima da se prevrne bus u neki jarak, ovo je nerealno da se ovako završ".
    Evo sad gulim preko gazele.
    Stvarno smo dobili?
    Nisam sanjao?
    Čamugica vamir?
    Boooožeee

14. То што каже Мрљо, Симоновић капитен, еј капитен, маши два бацања на пар минута пред крај и има на крају биланс 2 поена. Иди копај куруз мајмуне!

15. ај немојте сад пљувати сурлу јебига кад је одигро добро претходних икс утакмица

пљујте цео тим колективно јер су одиграли као пичкурине

16. ово је све због ракоча, он нас је уреко

не пуштати га више у халу

17. Навијао сам за Будивељник, увек против Звезде, наравно. Навијаћу и за Цибону у полуфиналу АБЕ и за Уникс.
    Увек против вас, против вучићевског естаблишмента

navijo si i za pavelića, jebo te tuđman
    i da, i toma, toma grobar!!

18. Нелсон одиграо очајан меч, аутоматски и цео тим у курцу.

19. ми не можемо никога да добијемо ако неки играч не експлодира

камо среће да може свако да да по 10 поена бар, а не да се извлачимо стално захваљујући некоме ко је дао 25

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.