КК Црвена звезда

1. ово је све због ракоча, он нас је уреко

не пуштати га више у халу

U pravu je jebač trteba da ga pozovemo da gleda f4 da imamo šestog igrača na tribinama lolo

2. Нелсон одиграо очајан меч, аутоматски и цео тим у курцу.

U jednom trenutku čini mi se d a je odnos u asistencijama bio 9-1 u korist buđavih, čini mi se u trećoj četvrtini kru ti jebem

3. Čestitke na oborenom rekordu Evrokupa.

4. I evrokupa i uopste evropskih takmicenja.

5. :DŽENKINS PROMAŠI ŠUT: JEBEM TI MAJKU CRNČUGO
    http://s4.postimg.org/o8c98fta5/Kerefest.jpg
    :DŽENKINS REŠI MEČ: TO ĐENKA, U KURAC TE LJUBIM

6. zar nema druga tema za ovog mađara što oće kajzen dotkupi prava jer mu je smešan?

7. Ima, al' oslikava postove na ovoj temi proteklih nekoliko tema, jebga.

ON TOPIK: Jeli smo govna, ali mislim da je sjajno što smo dobili skoro pa sve govnjive utakmice ove sezone. E sad, protiv Uniksa šta nam Bog da.

8. Šta mislite, je l' im Ćoki plaćao po satu ili po broju nevidljivih navijača?

9. Sad ce jos reci da je arena bila prazna lololo

10. Možda se vučiću dopadne ova ćokijeva ideja pa na sledećim izborima budemo imali nevidljive glasače lolo

11. baš to

Jeli smo govna, ali mislim da je sjajno što smo dobili skoro pa sve govnjive utakmice ove sezone. E sad, protiv Uniksa šta nam Bog da.

12. александаркг

JEEEEBIIIIIIII REKORDOA ARENEEEE

Da, baš si ga jebao tako sedeći kući, neverovatno je jeban.

А пошто Звезда има преко 2 милиона навијача, свиих 2 милиона је требало да буду у Арени, а?

Ај пуши курчину маму ти јебем штрокаву, мука ми је од вас који као кењате нешто али немате своје ставове, него само да кењате, дно дна сте.
    Патиш од тога да испаднеш кул а у реалности си го курац који је ишао да продаје налог за једну црвену, на сајту за забаву.

Па си се онда вртио на сајт, и молио да ти се врати стари ник, има ли шта јадније од тога, ја то не бих никад себи дозволио, ти си бре љига она најјаднија а покушаваш да то замаскираш.

13. Svako ko je nekad bio na nekoj vecoj utakmici zna da se karte cepaju a onaj bar kod kasnije ocita.
    Kompleksi su cudo.

14. Čestitke na polufinalu i uzbudljivoj pobedi, iskreno.

Ali, je l ovo način na koji se obara rekord?

https://www.facebook.com/photo.php?v=674121022661728&set=vb.274839419256559&type=2&theater

15. ajde bre glodari
    mrš na svoju temu
    vas i kineza milijardu

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.