КК Црвена звезда

1. Da, i kod popa si bio da se ispovediš "jer si morao nekome da kažeš", obija te omerta.
    Daj burgija ne seri.

2. Ortak je cepkao karte na jugu, čak i njegova slika bila u b92 mislim. Popizdeo je zbog svega. Kaže da je navala bila velika na kraju i da su cepkali bar kodove, jer je masa bila vrlo nervozna, pa posle na miru čekirali. Inače lik o sportu zna koliko i ja o primenjenoj umetnosti kirgistana.

3. Dionisio, sto su kucali karte na kraju tekme (kako ti kazes) kad su vec izbrojali sve? Citirao si moje pitanje a u postu nigde nisi odgovorio. Ozbiljno pitam, ti si bio na utakmici pa kontam da si upucen.

4. Zato što je gospodin Nebojša Čović pošten čovek i naredio je posle otkucavanje karata kako bi platio veći porez od prihoda u klubu jer hoće da pomogne zvezdi, beogradu i srbiji!

5. Цоа, како сека? Хе хе

Иначе, Човић ће да буде нови председник КСС-а. Сипај у глодаре к'о у нероткињу!!1

6. Zato što je gospodin Nebojša Čović pošten čovek i naredio je posle otkucavanje karata kako bi platio veći porez od prihoda u klubu jer hoće da pomogne zvezdi, beogradu i srbiji!

Ćoki je pravi robin hud krade od bogatih kosovara i deli sirotinji tj. srbiji :)

7. Ја не знам чему оволика фама око јебеног броја људи. Супер, држали сте рекорд, ал се зна да је нас више и чему сад ово?
    Цјепа Ђенка тројку а са шипке ТИ СИ МОООООООЈ БООООООЛ ТИ СИ МИ СВЕЕЕ

8. Dionisio, sto su kucali karte na kraju tekme (kako ti kazes) kad su vec izbrojali sve? Citirao si moje pitanje a u postu nigde nisi odgovorio. Ozbiljno pitam, ti si bio na utakmici pa kontam da si upucen.

Ja ti pričam šta sam video. Da su uzimali neke karte, da bi brže išli ljudi. Da su ih "izbrojali" kako ti kažeš, tek im "neko" ne bi verovao, ovako kad su ištancovali posle (a tu ne mislim da su ištancovali 20 000 karata, već >> od toga) opet ne valja. I sami ovi iz Arene i Eventima kažu da je takva procedura ako je prevelika gužva.
    A zamisli da nisu brojali karte, da su rekli da je bilo 15 000, a ostatak utajili? Onda bi bili proglašeni za lopove.
    Ako "blic koji laže ljude", ovo objavi, jebiga onda.
    Nemam šta ja da budem upuećen, vrata sa tim govnima nisu bila otvorena na izlazu, odnosno, cela ta struja ljudi je nosila na druga vrata. Na neke momente ni ja, koji sam realno visok i krupan, nisam mogao da se oduprem ljudima. Video sam one redare ali nisam video da su rgali aparate. Verovatno je da ti kodovi moraju biti deaktivirani, nisam kompetentan da o tome pričam ali je logično da su za jednokratnu upotrebu, i da posle toga više sa njima ne možeš da uđeš. A i jedna od osnovnih obaveza domaćina je da pored toga da obezbedi uslove i sl. jeste da ima tačan br ljudi na meču.
    A ljudi je bilo ko da se nešto džabe deli, kontam da su neki tek na 2. četvrtinu ušli.

9. ovaj dementni vujošević i čović su dva trola koji očigledno imaju dil da pale komentardžije na b92

10. http://www.politika.rs/rubrike/Sport/kosarka/Sto-hiljada-ljudi-na-kosharci.lt.html
    који се курац свађате због пишљивих двајесчетри иљаде, јебени американци имали 4 пута више

11. Такое Вујошевићу, само транспарентно! Слушајте чоека, он вазда мудро збори, увек сам то говорио. Ајде сад прикажи извештаје.

A zamisli da nisu brojali karte, da su rekli da je bilo 15 000, a ostatak utajili? Onda bi bili proglašeni za lopove.

Тај рад.

12. Честитке на пролазу и на рекорду. Радоња све лошији и лошији, против Уникса ће морати још неко да полуди нема контролу ако се мало не среди позициони напад.

прозивање мод он
    Само не знам шта се фалите што сте ситнији, па може више да вас стане у Арену.
    прозивање мод офф

13. Mnogo se više kenja o nekim sporednim stvarima nego o utakmici.

Zanimljivo je da smo imali samo 6 asistencija. Što pokazuje da je dosta toga rađeno individualno. Ne znam čemu toliko guranje lopti na Graška, kad je bilo očigledno da mu jednostavno ne ide. Dođe on do 7 poena uz šut 1 od 11. Sjajno. Simon kapiten je još jednom pokazao da su mu muda ko ribizle, i da je u napadu neupotrebljiv. Lazić sve više samopouzdanja i treba mu dati malo više ofaznzivnih zadataka. A ne samo da šiba. Odbrana nije bila toliko loša, ali mislim napad je bio bezidejan. Stiče se utisak da smo se mi mnogo više usrali atmosfere nego oni. Tj njih je bolo kurac

14. Bač koji je šuk taj klip haahhahahaha! U minusu, pa kako onda, od čega onda dobija pare Pavlović, koji citiram Danilovića "platu prima od zarade u Areni". Pa ako su u minusu, on je tad morao još da plati Partizanu, ili?

15. Заборавих да питам. Како ви улазите са сезонским улазницама у Арену? Је л' морате да подигнете карту на благајни раније као код нас или само на улазу покажете сезонску?

16. Хехе, ето ме на цокулином снимку

17. Густи, они су били покењани од атмосфере првих 4 минута а онда су видели да наши тек немају муда па су се опустили...

18. Pa ako su u minusu, on je tad morao još da plati Partizanu, ili?

хахахахаха реци хахахахаха

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.