КК Црвена звезда

1. YouCantHandleTheTruћ
    Заборавих да питам. Како ви улазите са сезонским улазницама у Арену? Је л' морате да подигнете карту на благајни раније као код нас или само на улазу покажете сезонску?

Samo doneseš sezonsku, valjda se i ona čekira, a ti sa sezonskim imaju određene sektore na koje mogu da uđu.

2. Ма да, само дођеш са сезонском на свој улаз...

3. Одушевљен сам атмосфером, навијање је стварно било врхунско овог пута. Све оно нервирање због оноликих промашаја исплатило се на крају захваљујући Ђенки родитељу. Кад смо код учинка играча, чини ми се да нико није похвалио Раденовића, а мислим да је после Џенкинса пружио најбољу партију, у првом полувремену је на моменте једини играо. Катић се трудио, што није вредело, јер га Лавринович појео, али наравно да има кредита. Сјајно вече, а засад ми то не кваре ни ове данашње изјаве, мада ми је преко главе и Човића и Вујошевића, сере ми се од самих фаца њихових.

Што се тиче карата. Ушао сам у 20 до 6, значи у време кад није било гужве на улазу, па ми је лик свеједно откинуо онај део са бар кодом, јер није хтело из прве да очита, ко грашак у Максију. Па ми има смисла да су касније то чинили многима. Е сад, јесу ли наштеловали број или нису... нити знам, нити ћу превише да размишљам о томе. Није ми много значио ни Партизанов, па тако ми не значи ни Звездин рекорд, јер иако јесам залуђеник, нисам баш Расни.

Najveća pobeda mi je sinoć bila to što su došla 3 matora idiota i digli momke iza mene, u fazonu, to su naša mesta, numernisano je. Neverovatno

Ја ушао скоро два сата пре меча, да бисмо могли да седнемо у први ред и долази неки лик са клинцем 5 минута пред почетак и као "то су наша места". Само што је нас болео курац да му устајемо, јесте да ионако престојиш читав меч, али оћу да увалим гузицу на полувремену и између четвртина.

Што се тиче утакмице са Униксом, можда одиграју боље са улогом аутсајдера па и добију са неких пешес или чак 10 разлике. А онда тамо... Можда и издрже, показали су да могу добро да одиграју у гостима.

4. Ja cenim ovde da je +/- 5 za koga vidićemo. A tamo...nemam pojma imam osećaj da ispadamo, ali ne da pucamo 30 razlike.

5. Jedino mi je drago sto konacno, kada ne igramo dobro, kada igramo katastrofalno, dobijamo ekipe koje nisu Krka. Imamo kvalitet, ali je forma u velikom padu. A opet, svaku tekmu neko drugi iskoci, i to je dojajno. Osim Simona. On je konstantan. :D

6. Jel se zna kada se igra polufinale?

7. Da ne bude da necemo nikad da vas pohvalimo.. Cestitam na ulasku u borbu za plasman 17.-20. mesta u Evropi. To je veliki uspeh, i pustite vi sve one sto hoce da vam ga umanje.
    Budjelarnik je veliki evropski klub i to je sinoc dokazao,ali i od njih ima neko jaci. Pre par meseci ste dali izjavu da biste ih vi odvalili, i ispunili ste obecanje! Uzivajte u svojim uspesima, jer Coki je jedan a Zvezde su dve.

8. Polufinale odma' sledeće nedelje, prva se igra kući, druga u gostima. I dalje važi pravilo da je u drugoj tekmi domaćin onaj ko je bio bolje plasiran u grupama, tako da i eventualno finale igramo prvo kući.

9. opušćeno, pratimo vas večeras

10. opušćeno, pratimo vas večeras

А и чекамо вас, ако искукате финале аба-е.

11. Sta mislite, ocete li da puknete tekmu od Cibone, pa da ostavite nama da biramo da li cemo vas ili Cibonu?
    Aj budite drugari, puknite tekmu.. Jebe nam se za koeficijente, ispusicemo i mi, pa da se lepo jebemo u polufinalu, kako i prilici ovoj sezoni.

12. Nedo bog gazimudo zamisli izbacimo limenke i onda nemaju EL sledeće sezone pa ćoki bi dobio infrakt lolo

13. seljačino, kaže se infarkt

14. Coki bi napravio novo takmicenje , nazvao bi ga Evroliga Beograd i igrali bi oni , Budjelarnik, Galatasaray, Dinamo Sasari i tako neki i on bi svima rekao da je to prava Evroliga. I imace 45 325 gledalaca po tekmi.

15. jao ne mlatite čuj intakt, oćete da se šlagiram

16. Coki bi napravio novo takmicenje , nazvao bi ga Evroliga Beograd i igrali bi oni , Budjelarnik, Galatasaray, Dinamo Sasari i tako neki i on bi svima rekao da je to prava Evroliga. I imace 45 325 gledalaca po tekmi.

AHHAHAHA DAJTE LJUDI SMEJTE SE, PA ZAR NIJE PRESMESNO AHAHAHAHA

17. Smejace se kad izda Coki saopstenje da je smesno xexe

18. gazimudo ne nerviraj se dobićeš infrakt...ne znam šta je al pitaj dušana.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.