КК Црвена звезда

1. Zloupotrebljavas povlastice!!!

2. A tebi je izgleda svaka nasa utakmica direktno vezana za nas lololo

3. Ne lupaj. Samo sam odgovorio na
    ono što je rasni napisao, da je
    kao žrtva neka. Juče sam svratio
    da postavim neko pitanje vezano
    za vašu tekmu koju nisam mogao
    da gledam zbog toga što mi je
    laptop bio u kvaru, a vaša
    utakmica je bila direktno vezana
    za naš plasman i način kako ću
    doživljavati našu utakmicu
    večeras.

Ово к'о да су Човић, Весић и Вујошевић заједно писали. :Д

4. Rasni ako ja počnem da ih zloupotrebljavam najeb'o si. Nije to stvar, praviš se lud, a znaš zašto si banovan, kao što i ja vrlo dobro znam zbog čega sam 2 ili 3 puta bio banovan oko ovih navijačkih tema. Moja slobodna procena kao moderatora je bila da ti ne umeš da staneš. Tako je i mene neko banova par puta jer je procenio isto. Nema tu univerzalnog nekog pravila. Moja procena.

Ovo drugo što si napisao nema smisla. A u principu gledam vaše tekme, kao što gledam i sav basket koji nagazim na TV-u, jer volim basket. Aj da ne spemujem ovu temu više, priča oko tvog bana je završena rasni.

5. Ово к'о да су Човић, Весић и Вујошевић заједно писали. :Д

A Đurina Sneža sastavila lololo

6. Al sto si skino sliku? A? Boli ovo 24.232. Hohoho

7. Kao što rekoh već, nisam ja.

EDIT: Imaš onu tvoju temu, pa nastavi tamo ovo.

8. Znaci ima jos kompleksasa hahahah

9. ај злоупотреби то коначно и бануј овог расног идиота трајно

10. Sad banuj i njega na 3 dana i on vredja.

11. Rasni znaš da možeš uskoro da postaneš čuven po tome što ćeš biti banovan jer spemuješ temu svog kluba. Toga do sada nije bilo.

12. Gusti za Đenku se sto posto slažemo, ja bih rekao 60% ostaje 40% ide, videćemo još.
    Što se tiče Birčevića, bila moja drugarica s njim nešto kratko u vezi, kaže da je glup ko konj. Ona jest plavuša, al nije glupa, verujem joj. To dok je još igrao u Metalcu.

50% иде у Реал а 100% не иде нигде.

Nelson ide 99% negde, 1% ostaje. U Real možda ode AKO Rodrigez ode u NBA, a Drejper me ne bi čudilo da leti, bolji je Nelson od njega. Ali videćemo još, i ja bih prvi voleo da ostane.

Džoni, jebite se na "navijačkoj temi", nemojte mi ovde krmačiti, ne znam đe je levo. I poč'o ti Partizan idi gledaj to.

Kaže mi drug da će Metalac možda da konkuriše za wild-card Aba lige, jeste da je to žešća laž (pre svega i ako uđe morao bi u Lazarevcu da igra, hala u Valjevu nema uslova), ali čisto da podelim s vama. Mada ima Đukanović para, ali je to laž 100%, bolje za te pare da počnu da prave halu koja će da prima 5 - 6 hiljada min.

13. Đenka ide ako dobije ponudu iz NBA, u to sam siguran.

14. Nelson ide 99% negde, 1% ostaje.

Ако буде паметан има да остане. Сигуран сам да ће га газда-Ћоки финансијски збринути као мало ко у Европи, шта му фали овде ће постати легенда, плус у наредним годинама има да освоји брда трофеја, плус средусретљиве Београђанке које воле чоколадне дечаке, плус Ђенка брат који ће га наговорити да остане. Ако оде у Реал ја поједем ову моју диплому са Правног факултета. лол

Исто важи за Ђенку и НБА, не ложите се, већ се опробао у НБА и није успео. Остаје 100%.

15. а има да освоји брда трофеја

Jest zamisli ostane još 3 godine to su još tri kupa :)

16. Само ми реци кад ће у ЦСКА да освојити куп Радивоја Кораћа? Молим лепо.

17. Симе, и раније су многи говорили да им је до јаја, да желе да остану и све, и то су вероватно искрено причали, али врло мало треба да одлуче да оду. Јесте, сад има пара и вероватно ће им бити понуђена јача плата, али ако улети Шпанац/Рус и дуплира понуду или неки Милвоки понуди добре услове и другу шансу за остварење НБА каријере - збогом, љубави!

Ја се уздам у то да ће најиздашнијим европским клубовима бити интересантни неки други играчи. А све ми се чини да је најсигурнији за одлазак Марјановић, а и Неслону су вероватно добре шансе. Видећемо, мало смо и поранили са овим причама.

18. A jebem ti Kalinića, pa naguraćemo tih defanzivaca, neće imati ko dati koš. Pretjeruje se sa tim.
    Inače, mislim da Đenka ostaje i iduće sezone, ima fin ugovor, a nije mu u interesu da dobija po tekmi 2-3 minute u NBA, od toga je i pobjegao. Nelson vjerujem da ide, bilo bi lijepo gledati na njegovom mjestu NEMAPIČKEDASESJETIMIMENA, pleja Mege. Trebaće nam za iduću sezonu i dobra trojka, tako da kontam da Lipovij odlazi. I Raško je ušao u godine, možda bude i na centarskim pozicijama škripalo... Ali, vjerujem da ćemo imati jači tim nego ove sezone, pa opušteno. :)

19. Boban ide 100% u to nemoj ni da sumnjaš.Za amere nisam siguran.U NBA karijere ne verujem ali ako stigne neka lepa ponuda od top10 timova evrope verujem da će otići.Ne mora čak to ni da bude real ili cska može da bude nešto tipa makabi.

20. Претпостављам да мислиш на Васу Мицића, пре него на Миљеновића. Питање је, он врло лако може у неки јачи европски клуб. А на 5 је наводно капарисан Јокић.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.