Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Васа Мицић је циганштура велика, да се он пита дошао би одмах:) Ал мислим да Мишко има последњу реч ипак лоло
Ја сам на Б92 прочитао да Дуда планира да га доведе у Ефес, али ко би га знао, свакаквих сам се ствари тамо начитао, а ово може бити и истина и лупетање.
Jeste, jebeni Vasa Micić, mozak mi stao. Dušane, Marjanović mi se nikad nije sviđao, tako da može ići. :)
Čuo sam i ja ta nagađanja da bi Vasa mogao u neki evropski klub, mada je to vjerovatno Miškovo dizanje cijene igraču, jer zna da smo zainteresovani.
Stevane, ima svakavih lupetanja, ja sam čitao da Nelson ide u Olimpijakos, a Spanulis kod Dude, u Efes. Ko će ga znati...
Eto, Jokić, što reče Stevan. On je odlična zamjena za Marjanovića, jako dobar igrač.
https://www.youtube.com/watch?v=72cKO4AYO48&hd=1
:D
I jako mlad igrač. Ne može nam on igrati Evroligu, ako je obezbedimo uopšte. Na kraju ispade ide ceo tim, mada po meni ide Nelson, Đenka možda, Bobi, Raško, Simon, Lipovij, i to je to.
A pitanje kao i svake godine...da nam dođe Miličić????
Ne znam, uglavnom jebemu mater, ne možemo igrati sa Jokićem kao prvim centrom, a i koliko se sećam borio se ko grešan s dušom protiv nas u finalu. Čak je i hteo da se fajta s Katićem.
Bobi ima fin ugovor i sad. Tako da ako bude odlazio, dobićemo i fino obeštećenje. Kao i ako ode Đenka. Tako da će moću tu da se dovedu dva kvalitetna igrača kao zamene. Jokić, nema veze što je mlad. Ili znaš da igraš ili si Simon kapiten. On trenira 15 godina i idalje ne zna. Jbg.
Možda najzad taj Miličić. Sve više ta priča podseća na sagu o Ninkoviću u FK. Možda Golubović? Ali kapiram da će on kao MVP eurokupa otići u neki malo bogatiji klub. Savanu ističe ugovor na kraju sezone, cigan je. Kešelj takođe igra fino ove godine koliko god ga prozivali. Videćemo.
Кешељ каже да би дошо радо ал га не зову.
Čini mi se da je Kešelj prozivao Radonju. Je l tako?
Ма који Кешељ, он је го курац да се не лажемо
јесте вероватно
http://i.imgur.com/Nc5JsdQ.png
Кешељ је готиван тип, ал' јбг, одавно је у курцу.
Da mogu da biram između simona i kešelja, izabrao bih kešelja. Jeste simon lik koji je najspremniji, koji najviše trenira i zbog toga je i kapiten, ali brate nije to taj nivo. Ti kao "šuter" ne možeš da dozvoliš sebi da promašiš 2 bacanja. Jebem ga usta, lik igra bez driblinga. Mada, ni Kešelj ne dribla puno.
Nisam imao prilike da igram sa simonom, stariji je malo od mene, ali kešelja sam gledao. Lik zna fino, ali muda nema da krene ka košu. Sa njegovim fizikalijama mnogi igrači bi bilo 20 posto bolji.
Ne znam da li ste primetili koliko Lazić igra bolje u napadu poslednjih mesec, dva. Dobio je malo na samopouzdanju. Sviđa mi se to, jer je on dobar šuter. Bar ono što ja pamtim
Ког црног Миличића упоређујеш са Нинетом? Па Нинковић је играо, био стандардан првотимац, а Дарко је последњу спортску активност имао као капитен репрезентације на СП у пецању шарана чини ми се, лопту узо у руке није две године. Мада, волео бих да дође, треба нам једна лујка која ће да јебе мајке судијама.
А што се тиче овог Кешељевог твита - ако будеш игр'о к'о што Раденовић углавном игра, и треба да те пљују.
E, nemojte me nervirati s Miličićem, krsta vam.
I šta je sa Kešeljom, gdje igra, je l' aktivan uopšte, osim na fejsu i tviteru?
Шта кењаш јеботе, шта фали Радену, одлично је одиграо задњих пар текми, и све је бољи и бољи.
Ne mislim u tom smislu. Nego, 3 godine se vuče ta priča po novinama svako leto, kao i sa Ninetom.
+1
Upravo ovo. I ne samo sudijama.
Radenović zna da izvuče jednu od 10 utakmica. Malo je to. Ima finih naših igrača koji nisu toliko poznati. Meni je strašno gotivan bio onaj Pavković, ali mator je on, i negde sad igra za džeparac fazon.
Па Раден је лош у суштини, али као што је већ неко писао, лик трпи клупу, није скуп, а уме да одигра добро, некад чак и да покрене тим. Тако да је добро имати таквог играча у екпи. Мада га не треба убацивати кад се ломи резултат, муда нула поена.
А на тројци нам треба неки луд црња. Може и Шешељ као резервна варијанта, Симону истиче уговор ове године, тако да оно... од њега је бољи, али за нешто више - тешко.