Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Nema muda, i očajno izvodi bacanja. Što nam je veliki problem ove sezone. I prošle je bio. Zna da ima svoju rolu. Više mi je za neku drugu četvorku, sa 10 minuta maks po meču. Mislim da bi tako bio korisniji. Normalno, ukoliko imamo nekoga na 4 ko je dobar.
EDIT: Nađoh pogrešne podatke za Kešelja, mrzi me sad da tražim opet. Neko je već pisao na temi za njega pre nekog vremena.
Против буђевељника овде је одично играо, солидан у одбрани,солидан у нападу, зна да погоди тројку, КАД ГОД је тешко даје бацања итд....Није лик за дизање у небеса, ал далеко од тога да га треба пљувати. Против Буђевељника тамо, сам направио серију 10-0, итд....
Иначе густи све ово што си рекао за Симона, поготово ово за бацања си у праву, ал Радоња и компанија као да то не виде. Е против Будућности, стоји буквално сам самцат на тројци, заборављен, добије пас, направи један дриблинг чисто да се боље намести, погледа ка кошу и промаши све.
Па да, тако нешто. Питање је колико може Митровић. Да ли ће да се буџи до краја сезоне, или ће се ту доводити нови играч... штета што се повредио. Ако остане Митровић, таман Тејић и Раден да се ротитају.
Кешељ је атлета који баш мало користи физикалије које има. И колико сам приметио, тренери често чупају косу колико уме да се погуби кад игра одбрану. Али зато се не плаши да шутне кад је густо и уме да погоди. Питање је да ли га Радоњић жели. Док сам за Миличића поприлично сигуран да неће добити позив док је Радоња на клупи. А за Симоновића ме не би чудило да добије нови уговор.
Раден одигра добро једну, па месец дана паузе. Очекујем да Тадија остане и да му врате траку, а кад се мало боље уигра са овима, крцаће гарант, ипак он није тако дуго са екипом.
Јебига, ја бих волео и Теодосића да доведемо, ал' жеље су једно, а РЕАЛНОСТ ДА НАМ ВУЧИЋ ТРПА ЛОВУ И ДА ЋЕМО ДА УЗМЕМО ЦСКА ДА НАМ БУДЕ ФИЛИЈАЛА!
Još će od Radenovića da napravite igrača lolčina. Usere ga 15 minuta da ubaci desetak poena, i tako na mesec i po dana. Pa gledajte njegovo jebeno kretanje u napadu, kao krtica kad izadje iz rupe pa landara bez ikakve orijentacije u prostoru. U odbrani pravi neke nerezonske faulove, kreće se kao invalid. Naježim se kad pomislim na onaj njegov stil pri izvodjenju bacanja. Tomašević bogotac za njega.
Bio je podatak pre mesec, dva. Raden u poslednjoj četvrtini bacanja 4 od 33 čini mi se. Alo, ja pre neki dan dao 15 za redom ko iz pičke, a imam 34314kg i metar ipo, i ne treniram već dosta godina. Šut može da se vežba majku mu. Šutni svaki dan 1000 puta i biće bolje. Imao je Raden svojih utakmica, ne mogu reći da nije. Ja se sve nadam da će Tadija da poludi, ali ne ide mu nešto
Simon ima užasnu tehniku šuta. Ne fiksira lepo desnu ruku i onda lopta ide vrljavo. Ne mora biti lep šut, ali ruka ne sme da leluja. Kao i Raden, tačno se vidi kad mu zglob skrene dok šutira. Pokušao sam to da imitiram, ali ne vredi.
Раденовић је, дефинитивно, играч који ми највише боде очи после Симона. А мислио сам да је Борис Савовић коска. лоло
Иначе, невезано за причу, контам да ће Симон да нам донесе титулу тројком у последњој секунди. Или ће убацити 7-8 тројки у финалу. Није живот филм, али тако то обично иде и у стварности...
Ако буде тако, обећавам да ћу да поједем сва говна која сам изасрао, ал' јебига, у бајке одавно не верујем, зато и обећавам.
Kapiram i ja. Jebem li mu koliko me je puta iznervirao. Kad krene na zakucavanje pa promaši... Uf. Ma sad da se mi spremimo za Uniks, napunimo govna ovde i onda finale sa Valensijom na Marakani lololo
Неће нам требати тројка у последњој секунди јер ће финале(а) бити решено(а) у 28.минуту.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Lzh62PuW36Q
ахахаха
Иначе, што се Уникса тиче, углавном сам оптимиста кад је реч о Звезди (још углавније без икакве основе лоло), ал' јебаће нас јако и овде и тамо. Само за овде молим бога да не буде ореко 10 разлике.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Lzh62PuW36Q
ахахаха
хахахахахаха то је то, исто ко у сну
http://vukajlija.com/forum/teme/1983-zanimljivi-snovi?strana=3#post_2747378
Добро јеботе, играли смо ове сезоне и са Панатом и са Макабијем, и осталим озбиљним екипама, и нико нам се није усро у ћивот, јебо Уникс, који су они курац.
Откуд знам, такав ми неки предосећај. Још сам све убеђен да ће ови наши да ишетају као неки шмекери, као тукли смо Буђавлебника и Цибону, пишај по сиротињи.
Нормално да бих волео да их накантамо једно 30 разлике овде и још једно 10 тамо, ал јебежга... :)
Ја мислим да овде добијамо, е сад дал кош разлике или 10 не знам, а тамо јеби га:)
Prejak je Uniks, meni bi sve osim duple pobede bilo iznenađenje. Cenim najviše 15% šanse da prođete u finale.
МА УНИКС ЈЕ ГОЛА КУРЧИНА КАРАЋЕМО ИХ ЈАКО