Automobilizam

1. To se sad popularno zove mekušac.

2. I nijesmo od BMW-a, no od Bete kupe <3

3. I felge. Za ubiti vatrom

4. Hahahahah felge pa to je kroatski valjda

5. Evo ne znam čije je al je osip

6. Folciga isto kul a zaboravljena rec

7. Felgen - švapski, felge - kroati, feluge - bosooonci.

8. Preiritantno.

Isto tako je još bilo kad je jedan momak mislio da je kul u mom prisustvu nazvati Golfa gnolfom ili slično.

9. Nije folciga, nego folcika. Još mi je gore kad neko ko živi 40 godina u minhenu folksvagen zove ''focfagen''.

E onda kad u sred srbije krenu da koriste izraze tipa getriba za menjač itd.

10. Fauve isto smara kad neko kaze. Dok je vagen vec ok jbg to je kao skraceno pa kapiram

11. Jao pašenog mi rođen u Minhenu i tamo odrastao i živi, a Jagodinac je rodom s Kosova
    Kunem vam se da mi nekad dodje da ga zakoljem kad krene da meša a volim ga ko brata

12. Gnolf, Amudi, Vinjau, jako je opravdano kroz šake propuštiti.

13. A avdija za audija?

14. E nema veze što meša ako je rođen tamo i sve to. Ali ovde likovi neki, nisu prismrdeli nemačkoj, austriji, švajcarskoj, ali zato moraju da koriste 'kuplung', 'fenster', 'getriba', 'gevinde', 'špek', da je nešto 'hoh' itd.

15. Radjard prismrdeo nemackoj nije i sad on tu nesto kao kuplung rec koristi, zbog takvih smo tu gde jesmo, to je jasno kao dan

16. Dvostruki standardi najgori, što može Bohorov pašenog, a ne Rađ?

17. A i ja kažem gewinde jbg. I sicevi.

18. Bravo, za gevinde treba lomiti prste.

19. Ja ne znam ni sta su gevinde jebo vas hitler

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.