Automobilizam

1. Gevinde - 7 slova
    štelujući amortizeri - skoro 3x više

Zamisli svaki put kad rečeš gevinde da kažeš štelujući amortizeri. I dosta... onako zvuči. Jače zvuče i crvene spirale kad čuješ jbg.

2. Sva sreća pa štelujuće amortizere ne koristim često XD

3. e, crveni baron, ajde dođi pederu sad ovamo da te po toj njušci schlagen(nmg da se setim kako se kaže dole)

4. Jao pašenog mi rođen u Minhenu i tamo odrastao i živi, a Jagodinac je rodom s Kosova

Da li samo meni ova rečenica i nema baš smisla?

5. Radj dole ti je unten. Ali ne razumem kako da ga udariš po njušci dole, al ae.

Gonzo, kontam da je fazon ovakav - babe i dede sa Kosova došli u Jagodinu, roditelji iz Jagodine otišli u Minhen.

Jbt, ovi moji su se valjda jedini vratili iz Minhena u Pančevo jebem ih uglavu.

6. Dole po pički. Inače solidno si pogodio ovo

7. mickey993

Radj dole ti je unten. Ali ne razumem kako da ga udariš po njušci dole, al ae.

ma dole - u Srbiji

8. Pa ono, sličan šablon kao i kod mene samo što nije kosovo nego severna dalmacija i lika i mene ujebaše da se ne rodim i da ne živim u minhenu, nego da se rodim i da veći deo dosadnjeg života provedem u pančevu xd

9. mickey, fahren deine Eltern Opel??

10. Радјард Куплунг
    mickey, fahren deine Eltern Opel??

Nein, meine eltern haben ein alt Ford Mondeo.

11. Šta mislite o 2.2 hdi motoru u pežou 406? Fazon, za 2500 evra auto od 130 ks, sa ful opremom, fino ide, motor vrlo uglađeno radi, jedina mana mu je što je karavan.

12. eh, očekivao sam da odgovoriš jednim kratkim NEIN, kako bih ja postavio naredno pitanje, "Fahren sie Audi??"

https://www.youtube.com/watch?v=1N3K944bWDA

13. Ne znam za to, ali znam da se sa njemačkim ne pitate. I da ćeš plaćati registraciju taman koliko i auto košta.

14. E oko 450 evra je sada registracija, a opet auto je odličan ovako, kao primerak.

Ima i rezervna varijanta 406 nekaravan 2.0 hdi i još jedna varijanta u vidu volvoa.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.