Automobilizam

1. Seres da si gledao i volvoa? :-D

2. боље купи ланчију капа

3. A posle lančije i lanac, prvo da te šlepaju, posle da se besiš. xD

4. Visok intezitet šale ovde

5. добро бре дио не сери није то вартбург или југо или голф

6. Dio se razumije u auta ozb.

7. Teško, imao sam je kratko vreme, fin auto, skup za održavanje i previše troši, plus što su svi benzinci sa plinom, a ćale to neće nikako, dizelaši su preterano izakani. 406 ipak ima umereniju potrošnju i mnogo umereniju cenu održavanja. Od volvoa smo gledali s/v40 1.9 dizelaša, ima finih. Ima tu još nekih golfova, bora, bmw trojki itd. ali su u dosta lošijem stanju od one 406-ice.

Edit: od lančija bi ćale jedino onaj tezis uzeo xd.

8. Ima li kožne siceve na struju sa grijačima?
    Mislim da multimediju nijesu nudili, a nijesu ni mf volan, tako da je ovo osim digitalne klime i tempomata sva oprema otprilike.

9. Kupe uzmi ako za sebe gledaš. Ako je porodični povinuj se izboru glave porodice jbg.

10. GTD
    Kupe uzmi ako za sebe gledaš. Ako je porodični povinuj se izboru glave porodice jbg.

Jbg, porodični je, ja ću da sebe da uzmem nešto kad se ustalim na poslu malo, jelte da imam od čega da održavam auto i da sipam gorivo.

A fino ide za francuskog karavana pravo da ti kažem.

11. Inače je ovo u Bar moglo opasno da bude. Zato ja nikad ne idem u supermarkete.

12. Zavisi koji, onaj od 90 ks je očajan, oni od 130 ks imaju dosta kojekakvih problema, nudio je kum ćaletu jedan od 115 ks valjda, al ne znam šta bi do kraja.

Generalno pre bih vozio 406 / 407 / 607 nego bilo kojeg forda, izuzimajući mustanga xd.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.