Automobilizam

1. Makaronac = veliki dobrotvor.

2. hvala brt
    sve što radim, radim u anonimnosti
    jedino ko zna šta radim je moj prijatelj
    pare za grad dam u dobrotvorne svrhe i onda mi on plaća cijelu noć

3. брате како се намешта сат и датум у овоме, не реагују она два дугмета око дисплеја?

4. што ми сад трепери температура на дисплеју што не може да стоји нормално нервира ме

5. TATIC сјебао дугмиће за откључавање на ОБА кључа, не знам како је то успео

To je normalno sasvim.

CITAT Маркo
    што ми сад трепери температура на дисплеју што не може да стоји нормално нервира ме

Kad je u toj tvojoj vukojebini sigurno ladnije od 3°, upozorava te auto da je moguća poledica da ne pogineš.

6. е да упозори ме на лед када га упалим и треперило је када је било 2 степена

7. to je to

na tim temperaturama pug i pali to, 2-3 stepena i ispod

8. Pežo zabrinut je za markovu bezbednost.

Nego, uzeo je ćale moj onog 406 2.2 hdi, fin autić ovako, dosta fino ide za dizelaša karavana.

9. VW isto pišti na 4 stepena, svaki put mi život skrati, ali njemac je to, pa prestajem da brinem.

10. 133 ks (98 kW).

Dobar je ovako, odlično održavan i sve. E sad, ako krene da pravi sranja ide na prodaju xd.

11. Oli ga čipovati?

12. Ma jok, neće ćale sigurno to.

13. Čipuj ga, manje će trošiti.

14. Predložiću ćaletu pošto je njegov auto. A ja kad budem uzeo svoj auto, onda će da padne sređivanje i ako bude bilo para za to xd.

15. Brt čipovanje dizela je 45 evra fazon

16. Iskreno nisam se raspitivao, a ne znam, pričaću sa ćaletom za ovo, mada sumnjam da bi hteo da čipuje skoro 14 godina star auto sa skoro 300 000 km na satu.

A ja ne znam ovako, planirao sam e36 ili e34 da uzmem (jedna od šema mi je i vovlo s40 2.0T ili T4), benzinca pa sam tu mislio da za sređivanje jer realno to su 20+ godina stara kola, uvek će da bude nešto da se radi.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.