što se onog markovog tiče, ako motor uredu, onda može da ide još toliko koliko je prešao, ali je malo eksterijer lošiji nego kod ove 406-ice, ima ona par ogrebotina od kamenčića, mora da se zameni maglenka i jedna lajsna je malo napukla, ostalo je sve sasvim solidno.
најглупља ствар на 307 - хауба која се не види уопште из кабине јер је некако стрма и не можеш да знаш де је предњи крај аута док не увежбаш, јебено је за паркирање
јел преудобан брате
нек је сасрећом, 406>>307
Hvala :D
Zaista je jako udoban, a i nisam ga nešto puno vozio fazon pola sata do bg i nazad.
E nadam se da je bolji po kvalitetu ovako od 307. Mada ima i 307-ica dobrih.
Zašto ne čipovati iako je staro? Ako je odgovor "nemam para, a oću da ih potrošim na piće i kurve" poštujem.
Spušti, tamna stakla, felne ništa ispod 17, eto ako je trojka i 16 može.
De znam, valjda može da dođe do nekog neplaniranog/pojačanog habanja i tome slično, ipak 300k km nije mala kilometraža. Nisam upućen u sve to.
Taj rad.
taj 406 ce nadziveti markovu 307 jedno cetiri pet puta
Puno je 17
I DA JE KURATZ PA JE VELIKI
lol
POZZZ
http://itawheels.ru/files/gallery/volkswagen-passat-b5-w535-a8-ramses-anthracite-polished.jpg
što se onog markovog tiče, ako motor uredu, onda može da ide još toliko koliko je prešao, ali je malo eksterijer lošiji nego kod ove 406-ice, ima ona par ogrebotina od kamenčića, mora da se zameni maglenka i jedna lajsna je malo napukla, ostalo je sve sasvim solidno.
edit: e jbg gtd, to nema za 2500 evrića.
edit2: kako jebu ove felne sa a8.
Brate kad nacrtam velim 18 felne sam ovakve imao na Pasata.
POZ
Sve je to fino, ali da se vratim u sirotinjsku realnost, okle mi pare za set letnjih i set zimskih guma osamnaestica.
Ja ne kažem da bi ti trebao ove felne imati, ja se hvalim.
Pa 18 samo letnje, zimi 16 ako ikako može. Mislim što da sjebeš i sebe i trap po rupama.
Malo je 15.
Jepse gtd xd.
Znam Đetiću ispravio sam, a i ne bi se uklopio nikako sa 18 na 15.
E tako brate, 15 i na dvojku mi male djeluju iz nekih uglova.
Kontam da 15 posle 18 izgleda ovako nekako
http://i282.photobucket.com/albums/kk242/cbursten/GolfFail.jpg
најглупља ствар на 307 - хауба која се не види уопште из кабине јер је некако стрма и не можеш да знаш де је предњи крај аута док не увежбаш, јебено је за паркирање