Automobilizam

1. јел преудобан брате

нек је сасрећом, 406>>307

2. Hvala :D

Zaista je jako udoban, a i nisam ga nešto puno vozio fazon pola sata do bg i nazad.

E nadam se da je bolji po kvalitetu ovako od 307. Mada ima i 307-ica dobrih.

3. Zašto ne čipovati iako je staro? Ako je odgovor "nemam para, a oću da ih potrošim na piće i kurve" poštujem.

A ja ne znam ovako, planirao sam e36 ili e34 da uzmem (jedna od šema mi je i vovlo s40 2.0T ili T4), benzinca pa sam tu mislio da za sređivanje

Spušti, tamna stakla, felne ništa ispod 17, eto ako je trojka i 16 može.

4. De znam, valjda može da dođe do nekog neplaniranog/pojačanog habanja i tome slično, ipak 300k km nije mala kilometraža. Nisam upućen u sve to.

Spušti, tamna stakla, felne ništa ispod 17, eto ako je trojka i 16 može.

Taj rad.

5. taj 406 ce nadziveti markovu 307 jedno cetiri pet puta

6. I DA JE KURATZ PA JE VELIKI

7. što se onog markovog tiče, ako motor uredu, onda može da ide još toliko koliko je prešao, ali je malo eksterijer lošiji nego kod ove 406-ice, ima ona par ogrebotina od kamenčića, mora da se zameni maglenka i jedna lajsna je malo napukla, ostalo je sve sasvim solidno.

edit: e jbg gtd, to nema za 2500 evrića.

edit2: kako jebu ove felne sa a8.

8. Brate kad nacrtam velim 18 felne sam ovakve imao na Pasata.
    POZ

9. Sve je to fino, ali da se vratim u sirotinjsku realnost, okle mi pare za set letnjih i set zimskih guma osamnaestica.

10. Ja ne kažem da bi ti trebao ove felne imati, ja se hvalim.

11. Pa 18 samo letnje, zimi 16 ako ikako može. Mislim što da sjebeš i sebe i trap po rupama.

12. Znam Đetiću ispravio sam, a i ne bi se uklopio nikako sa 18 na 15.

13. E tako brate, 15 i na dvojku mi male djeluju iz nekih uglova.

14. најглупља ствар на 307 - хауба која се не види уопште из кабине јер је некако стрма и не можеш да знаш де је предњи крај аута док не увежбаш, јебено је за паркирање

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.